Forretningsutvikler/Prosjektleder

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389802
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Annemieke Nesse
Telefonnummer
+4792208761
E-post
annemieke.nesse@dfind.no
Søknadsfrist
11.08.2024
Søk nå

Vil du bli forretningsutvikler/prosjektleder og bidra til bærekraft og verdiskaping hos en ansvarlig aktør i Bergen?

Vi søker deg som er fremoverlent, løsningsorientert og har evnen til å lede et team gjennom gode prosesser. Bli en del av vårt dedikerte team hvor du vil jobbe tett på ledelsen av selskapet og få friheten til å skape vekst og innovasjon.

Som Forretningsutvikler / Prosjektleder i Bergen Parkering vil du lede flere spennende prosjekter, med bl.a. ansvar for å realisere bærekraftstrategien. Du vil jobbe med kvalitativ utvikling av eksisterende portefølje, nysalg og produktutvikling. Fokus vil være på å skape verdi for selskapet og samarbeidspartnere, forbedre våre tjenester og produkter, tenke nytt og skape relasjoner mot innovasjonsmiljøer og startups. I denne rollen vil du jobbe selvstendig i et støttende fagmiljø med nødvendig opplæring og utviklingsmuligheter, som styrker både dine faglige ferdigheter og personlige vekst.

Vi tror du vil trives hos oss dersom du har en sterk gjennomføringsevne, er kreativ, strukturert og metodisk. Du er en god relasjonsbygger som kommuniserer tydelig og effektivt, og evner å lytte og samle teamet. Vi ser etter en positiv, fremoverlent og forretningsorientert individ som forstår og imøtekommer kundenes behov. Du er lidenskapelig opptatt av læring og faglig utvikling, samarbeider sømløst med andre, deler kunnskap og bidrar til en bærekraftig næring.

For å lykkes hos oss mener vi at det er viktig at du er selvstendig, fremoverlent og tar initiativ. Som prosjektleder i Bergen Parkering evner du å lande krevende prosjekter, jobbe systematisk og gjøre gode prioriteringer som etterlever selskapets verdier. Du har høy integritet, er raus og evner å se situasjoner fra ulike vinkler.

Vår arbeidskultur er inkluderende, fremtidsrettet og kundefokusert, preget av god kultur og godt samhold. Vi fremmer en kultur der det lønner seg å ta ansvar utover rollen og være en som skaper resultater for selskapet. Våre verdier – vennlig, ansvarlig, smidig og kompetent – er sammen med selskapets samfunnsansvar ryggmargen i måten vi utøver vårt arbeid på.

Sosial bærekraft
Bergen Parkering tar ansvar som lokal aktør og ønsker å stå støtt som en inkluderende, ikke-diskriminerende arbeidsgiver. Bærekraft er sterkt forankret i selskapets overordnede mål. Vi tilbyr gode arbeidsvilkår, et godt arbeidsmiljø, og følger åpenhetsloven. Vi støtter ulike tiltak andre organisasjoner driver med. Målet er å være Norges mest bærekraftige parkeringsselskap. Vi skal være sentrale i samfunnsutviklingen og være eksperten på parkering i Bergen.

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, alder, etnisitet, funksjonsevne eller bakgrunn. Vi verdsetter mangfold og er forpliktet til å skape en inkluderende arbeidsplass.

For mer informasjon eller en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med Annemieke Nesse, Business Area Manager på +47 922 08 761 eller Cecilie Waagenes Meyer-Lampe på +47 40219 498. Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Om Bergen Parkering:Bergen Parkering har som kjernevirksomhet å forvalte og utvikle parkering for Bergen kommune. Vi er en totalleverandør av driftstjenester for parkering. Digitalisering er et viktig fokus, og den teknologiske utviklingen har gitt Bergen Parkering en posisjon som pionér i parkeringsbransjen, noe som lar oss vokse stadig større. Vi har et sterkt fokus på innovasjon og fremtidsrettede, effektive løsninger for parkeringsdrift. Vi er ISO 14001-sertifisert på Miljøledelse.