Forretningsutvikler

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
vikariat
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
282571
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
vikariat
Sektor
Privat
Kontaktperson
Yngvild Hjetland
Telefonnummer
+4793855766
E-post
yngvild.hjetland@dfind.no
Søknadsfrist
30.06.2022
Søk nå

Vil du være prosjektleder for spennende prosjekter innen forsikring?

For vår attraktive kunde innen forsikringsbransjen søker vi en forretningsutvikler/prosjektleder til et vikariat med snarlig oppstart.

Som forretningsutvikler innen forsikringsbransjen vil du få mulighet til å jobbe med smidig konseptutvikling, samt lede og utvikle prosjekter. Nå ser vi etter deg som har utdannelse på bachelornivå eller høyere, og aller helst har erfaring med forretningsutvikling fra bank- finans eller forsikringssektoren. Dersom du er nyutdannet må du ikke være redd for å søke, men da ser vi helst at du har tatt prosjektledelse som ett av fagene dine i studiet. 

Dfind vil være din arbeidsgiver i utleieperioden, og hos vår kunde vil du få mulighet til å bli en del av Bergens mest attraktive produkt- og utviklingsmiljøer. Er du grunnleggende kundeorientert og en sterk kommunikator er det midt i blinken.

Ble du nysgjerrig nå? Da håper vi at vi hører fra deg snarest.

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no