Financial Controller

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
285902
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Klara Østli
Telefonnummer
+4798036214
E-post
ingrid.ostli@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Norsk Scania AS søker Financial Controller til nyopprettet stilling

Norsk Scania AS er et solid og internasjonalt selskap med store ambisjoner om utvikling fremover. For ytterligere å profesjonalisere og styrke økonomimiljøet i selskapet, søker de nå etter en endringsvillig og fremoverlent Financial Controller til å være med på reisen videre. Rollen er nyopprettet, og i tillegg til å delta i periodisk rapportering til hovedkontoret, ha revisorkontakt, og kvalitetssikre regnskapet, vil rett kandidat bli involvert i en rekke prosjekter og prosesser. Deriblant ta en viktig rolle i implementering av nytt ERP-system de neste årene.

Du vil være en del av en økonomiavdeling på 14 personer, og rapporterer til regnskapssjef. Stillingen som Financial Controller vil by på økonomisk og forretningsmessig bredde, og omfatter varierte finans- og rapporteringsoppgaver, samt dialog med både avdelingsledere og hovedkontoret i Södertälje. Vi ser etter deg som ser forbedringspotensialer, ønsker å utvikle deg innen controlling, og tar i et tak når det trengs.

Ansvarsområder
- Kvalitetssikring og rapportering av regnskapet
- Løpende kontakt med konsernets hovedkontor og relevante fagmiljøer
- Gjennomgang av balanse, herunder avviksanalyse
- Rapporteringsansvar for et forretningsområde, samt støttespiller for avdelingsleder
- Bidragsyter i budsjettarbeid
- Myndighetsrapportering Norge og internasjonalt
- Identifisere forbedringspotensial både på økonomiområdet og i driften
- Korrespondanse med revisor, og bistå under revisjon

Kvalifikasjoner
- Høyere økonomisk utdannelse
- Relevant erfaring, gjerne fra revisjon
- Solid regnskapsforståelse. Kjennskap til IFRS er en fordel
- Gode Excel-kunnskaper

Personlige egenskaper
- Systematisk, strukturert og effektiv
- Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
- God forretningsforståelse
- Interesse for systemer og effektiv drift er en fordel

Vi tilbyr
Rollen gir en god mulighet til å jobbe både tett på drift, samtidig som du vil være en viktig ressurs for økonomiavdelingen. Du vil komme inn i et internasjonalt selskap, der initiativ blir verdsatt, i et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med dedikerte kollegaer. Rollen gir også gode muligheter for karrieremessig utvikling i et globalt konsern. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, med fleksible hjemmekontorløsninger og lokaler sentralt på Skøyen.

For ytterligere informasjon, kontakt Ingrid Østli på tlf. 980 36 214, mail: ingrid.ostli@dfind.no eller Robert Larsen på tlf. 948 78 163, mail: robert.larsen@dfind.no.

Grunnet ferieavvikling vil søkere kontaktes først starten av august.
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Om arbeidsgiver

Norsk Scania er i dag Norges største egeneide forhandlerkjede av tunge kjøretøy med 48servicepunkter og en omsetning i 2021 på 6 milliarder kroner. Vi har mer enn 1100 ansatte, hvor hovedtyngden er knyttet til servicemarkedet. Som datterselskap av det svenske selskapet Scania CV AB representerer vi alle deres produkter; lastebiler, busser, motorer og servicemarkedstjenester i det norske markedet.Globalt har Scania 50 000 ansatte i omtrent 100 land. Sammen med partnere og kunder ervi en pådriver for skiftet mot et bærekraftig transportsystem med mobilitet som er bedre for næringslivet, samfunnet og miljøet.