Financial Controller

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
216658
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Robert Larsen
Telefonnummer
+4794878163
E-post
robert.larsen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Norges ledende skadesaneringsselskap søker Financial Controller

Norges ledende skadesaneringsselskap søker nå en Financial Controller med fagansvar for regnskapsavdelingen. Recover ble i fjor kjøpt av det svenske investeringsfondet EQT og er inne i en ekspansiv vekstperiode. Vår nye Financial controller for den norske delen av selskapet vil være helt sentral i finansiell onboarding av nye selskaper og vil jobbe tett med Financial Controller på gruppenivå, samt ha en bred kontaktflate i organisasjonen forøvrig. Recover er inne i en endringsreise med å automatisere og videreutvikle sine finansielle prosesser og verktøy og det forventes at vår nye Financial Controller vil ta en aktiv del i dette samt lede ulike interne prosjekt.

Man vil rapportere til økonomisjef og vil fungere som hans stedfortreder ved behov.

Hovedarbeidsoppgaver:

 • Hovedansvar for kvalitetssikring av regnskapene og rapportering til Group
 • Finansiell on-boarding av nye selskaper
 • Faglig støtte til avdelingen samt øvrig økonomimiljø
 • Delta i implementering /videreutvikling av ulike IT systemer, AI-løsninger, digitalisering
 • Bidra i videreutvikling og effektivisering av rutiner, prosesser og intern kontroll i økonomifunksjonen
 • Deltager i budsjett- og Forecast-prosess
 • Rapportering eksternt og kontakt med revisor
 • Bidra i utarbeidelsen av årsregnskaper og ligning

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere økonomisk utdanning
 • Minimum 3-5 år relevant erfaring fra tilsvarende stilling og/eller revisjons-/konsulentbakgrunn
 • Solid økonomi og regnskapsforståelse
 • Meget gode Excel kunnskaper
 • Sterk systemkompetanse og interesse i utvikling av rapporteringsverktøy

Ønskede egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være proaktiv, løsningsorientert og analytisk. Du må være selvgående og engasjert med høy gjennomføringsevne.. Da du vil ha mye kontakt med kolleger i avdelingen og videre ut i bedriften er det viktig at man har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du må trives godt i samarbeid med andre og evne å skape engasjement i teamet. Det er viktig å være operasjonell og "hands-on" i denne rollen.

Vi tilbyr:

Uformelt og positivt miljø. Spennende faglige utfordringer i et nordisk konsern i vekst. Arbeidssted vil være på vårt hovedkontor på Haugenstua i Oslo. Konkurransedyktig lønn.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og vi oppfordrer til å søke snarest, da søknader vil bli behandlet fortløpende.


 

Om arbeidsgiver

Recover er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Vi er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning med totalt 1800 medarbeidere og mer enn 40 års erfaring. I Norge er vi over 1.000 medarbeidere og har en årlig omsetning på over 1.500 millioner kroner. Selskapet fikk nye eiere i 2020 og forventer en solid vekst fremover. Selskapet har solid miljø fokus. Digitalisering vil være en annet fokusområde fremover.Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men Recover har også oppgaver innenfor eiendom, verftsindustrien, offshore og kommunal og offentlig sektor. Vi er godkjent for ansvarsrett i flere klasser.Vårt kundeløfte er: Tilbake til hverdagen. Så fort som mulig. Vårt arbeid er, med andre ord, meningsfullt, morsomt og utfordrende. Våre verdier er: Ærlighet, Omsorg og PÅ! Hos oss er mennesket i fokus.