Financial Controller

Publisert
Lørenskog
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
339910
Arbeidssted
Lørenskog
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Klara Østli
Telefonnummer
+4798036214
E-post
ingrid.ostli@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Forretningsorientert Controller søkes

Kompetansesenteret lønn og regnskap har stort fokus på standardisering, digitalisering og effektivisering av regnskapsprosessene. I den anledning søker vi derfor en proaktiv og forretningsorientert Financial Controller til å være med på reisen videre.
 

I stillingen vil du ha det helhetlige ansvaret for regnskapsavleggelsen for en eller flere av våre forhandlere. Du bidrar til å sikre gode leveranser i henhold til lover og regler, og vil jobbe med allsidige og sammensatte problemstillinger innenfor regnskap. Rollen vil også delta i løpende forbedrings- og prosjektarbeid i Kompetansesenteret Lønn og Regnskap.
 

Rollen har bred kontaktflate internt, spesielt inn mot regnskapsfunksjonen, Business Control og forhandlernettverket som du vil være en viktig støttespiller for. Stillingen rapporterer til Leder Financial Controlling, og arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Lørenskog.


Arbeidsoppgaver: 

 • Overordnet finansielt ansvar for en eller flere av våre forhandlere
 • Løpende regnskapsarbeid, periodiseringer, avsetninger og bokføringer
 • Avstemming av balansen og kvalitetssikring av regnskap
 • Sikre etterlevelse av gjeldende lover, rutiner og prosesser innenfor regnskapsavleggelsen
 • Bidra til forbedrings- og endringsprosjekter innenfor regnskapsprosessen


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen regnskap og revisjon eller liknende
 • Minimum 3 år relevant erfaring fra regnskap eller tilsvarende stilling med ansvar for regnskapsavleggelse og rapportering
 • Faglig innsikt og interesse for forbedringsarbeid
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • God systemforståelse, og gode Excel-ferdigheter


Personlige egenskaper:

 • God forretningsmessig forståelse
 • Relasjonsskapende og gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
 • Proaktiv og endringsorientert
 • Gode skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Lever ut og fremmer konsernets kjerneverdier

 

Om du motiveres av å jobbe effektivt og strukturert, og er opptatt av å levere kvalitet, kan vi tilby en spennende og hektisk stilling i et sosialt miljø med gode kollegaer. Om du også har noen års erfaring fra regnskap i en kommersiell virksomhet, og trives med team-arbeid, håper vi på å høre fra deg!

 

Om du skulle ha spørsmål til stillingen, ta kontakt med en av våre rådgivere i Dfind, Ingrid Østli på ingrid.ostli@dfind.no, eller Ørjan Gamst på orjan.gamst@dfind.no


Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og vi oppfordrer til å søke snarest, da søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

Om arbeidsgiver

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen for våre kunder bekymringsløs. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene våre til kundens beste. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og resultatet er av høyest mulig kvalitet.Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.Kompetansesenteret lønn og regnskap er en sentral regnskapsavdeling innenfor Bertel O. Steen-konsernet som er lokalisert på Lørenskog. Avdelingen har i dag ca. 60 dyktige medarbeidere som i dag leverer tjenester innenfor kunde, leverandør, lønn og regnskapstjenester og er en viktig bidragsyter i effektiviseringen av sentrale økonomiprosesser.