Fagspesialist HSE & bærekraft

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
319759
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Yngvild Hjetland
Telefonnummer
+4793855766
E-post
yngvild.hjetland@dfind.no
Søknadsfrist
snarest
Søk nå

Vil du jobbe med HSE og bærekraft i en bedrift som leder an innen grønn omstilling?

Bring Offshore og Spesialisert Spedisjon ser nå etter fagspesialist HSE & Sustainability.

Vårt forretningsområde arbeider med koordinering og gjennomføring av kompleks transport på sjø, luft og vei, både nasjonalt og internasjonalt. I denne rollen vil du få være med og utvikle selskapet videre innen helse, miljø, sikkerhet og grønn omstilling. Du vil være en viktig brikke for at vi skal lykkes med å levere kvalitet, minimere avvik, redusere CO2-utslipp og etterleve konsernets etiske standarder. Vi arbeider med spennende prosjekter innenfor grønn energi som for eksempel havvind og karbonfangst, og i rollen vil du få være med på å utvikle HSE-området inn mot nye næringer.

Som fagspesialist vil du få muligheten til å være en representant og rådgiver innen HSE for våre kunder med spesielt fokus på farlig gods (ADR) og laste/losseprosesser.

Som ansatt i Bring vil du få trygghet i et solid, bærekraftig konsern med god administrativ støtte, gode forsikrings- og pensjonsordninger og fokus på det gode arbeidsmiljøet. 

Dine hovedoppgaver som fagspesialist:

  • Være selskapets representant og rådgiver innen HSE for våre kunder med spesielt vekt på farlig gods (ADR) og laste/losseprosesser.
  • Sørge for at selskapet leverer i henhold til konsernets HMS-system og bærekraftsmål, herunder klima, underleverandørstyring og etisk standard
  • Opplæring og oppfølging av sjåførene hos våre faste transportører
  • Ansvarlig for at systemer og rutiner er oppdatert og støtte våre ledere og transportører 
  • Bistå eksternt og internt i forbindelse med alle typer avvik, forbedringsarbeid og utvikling av HSE innenfor området.

 

Vi søker deg som er kvalitetsbevisst, helhetstenkende og har gode analytiske ferdigheter. Du ser på problemstillinger med en utviklingsorientert tilnærming og trives med lagarbeid i en flat struktur. Du motiveres av ansvar og jobber ryddig og strukturert mot gode løsninger for både bedriften og miljøet. Du må ha evne til å jobbe selvstendig og drive prosjektene fremover.

 

Kvalifikasjoner:

  • Det er ønske om høyere utdannelse innen HSE eller andre aktuelle studieretninger. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Innsikt i lover og regelverk knyttet til HSE-området
  • Erfaring fra tilsvarende rolle i offshore-næringen er relevant, men ikke et krav
  • Kjennskap til bransjens HSEQ-standard er ønskelig, men ikke et krav
  • Det er nødvendig at du behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

 

Arbeidssted vil være enten Bergen eller Stavanger.

Har du ytterligere spørsmål kan du kontakte våre rådgivere i Dfind, Yngvild Hjetland 93855766 eller Audun Langeland 451 40 069. Vi behandler alle søknader fortløpende, og alle søknader behandles konfidensielt.

 

Om arbeidsgiver

Bring Cargo AS er en del av Posten og Bring sin divisjon Internasjonal Logistikk og er en ledende speditør av skreddersydde og effektive logistikkløsninger til offshorebransjen. Vi er spesialisert innen prosjektlogistikk og spesialtransporter på vei, tog, fly og marine charter innland og grensekryssende world wide.Verdiene våre, "Tar ansvar", "Spiller på lag" og "Vil mer", styrer måten vi jobber på, og bidrar til en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass. I 2022 var Bring 1 av 10 av Norges 100 største bedrifter som kutter utslipp i tråd med Parisavtalen, og vi har et sterkt fokus på å fortsette å lede an innen bærekraft.