Fagsjef Elektroteknikk

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
334930
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Organisasjoner
Kontaktperson
Hallgeir Bakken
Telefonnummer
+4790551202
E-post
hallgeir.bakken@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Bli med Nelfo på en bærekraftig styrking av elektrobransjen!

Som en landsforening i NHO, har vi satt vår visjon om å forme fremtidens rammebetingelser for våre medlemsbedrifter. Vi har tatt på oss oppgaven med å tilrettelegge for elektrifisering, automatisering og energieffektivisering, slik at våre medlemsbedrifter kan løse klimautfordringene og bidra til et bedre miljø.

Elektrobransjen er i sterk utvikling, og vi leter nå etter en dedikert fagsjef elektroteknikk som ønsker å være en del av utviklingen innen fagområdet og ikke minst innenfor solceller og batterisystemer. Dette er fag- og markedsområder som spiller en avgjørende rolle i det grønne skiftet, som vil forme fremtidens energi-landskap og ikke minst være avgjørende for at våre medlemsbedrifter lykkes. 

Om jobben
Du vil bli en del av Nelfo sin tekniske avdeling som består av 3-4 dedikerte personer, som gjensidig støtter og hjelper hverandre i en hektisk, men svært givende arbeidsdag. Avdelingens ansvar er bl.a. å arbeide med regelverk for elektrobransjen, tilrettelegge for å utarbeide nødvendig dokumentasjon, standardisering og ikke minst være en rådgiver og premissgiver for ny teknologi og andre rammebetingelser.

Arbeidshverdagen vil være svært variert. Her vil det på den ene siden være å skaffe til veie nødvendig og riktig informasjon, for utarbeidelse av tekniske dokumenter, fagartikler og ulike presentasjoner innenfor ditt ansvarsområde, som bransjen og våre medlemsbedrifter kan dra nytte av. Og på den andre siden må du ha et godt øye på hvilke produkter og tekniske løsninger som finnes ute i markedet, samtidig som du også holder øye på endringer i rammebetingelser og politiske beslutninger som vil kunne påvirke våre medlemsbedrifter. 

Vi har kommet langt innenfor å levere tjenester digitalt, bl. a. gjennom kursportalen Elflix og ikke minst så er vi stolte av å ha utviklet egen podcast, Elektropodden som vi opplever godt mottatt. 

Om deg
For å lykkes i denne stillingen, bør du ha høyere utdanning innen elektro, samt noen års relevant arbeidserfaring. Kombinerer vi din elektrokompetanse med lidenskap og kunnskap om nye og bærekraftige energiløsninger, så kan du være kandidaten vi er ute etter. Din kunnskap, erfaring, nysgjerrighet og passion vil være avgjørende for å utvikle innovative løsninger som kan drive bransjen videre fremover. 

Det å jobbe i grensesnittet mellom marked, teknologi og politikk vil kreve at du er dyktig på relasjonsbygging på alle nivåer og at du kan formidle budskap godt, så vel muntlig som skriftlig. Kort sagt, så trives du i møte med andre mennesker.

Hos oss
Vi kan love deg stor grad av frihet og at du gjennom jobben vil utvikle deg både faglig og ikke minst personlig. Du vil ha tilgang til et stort tverrfaglig nettverk både innad i Nelfo og i NHO-fellesskapet på Næringslivets Hus. Således vil du være i en jobb og omgivelser som gir deg mulighet til å bygge et unikt nettverk for videre karriere.
 

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte våre samarbeidspartnere i Dfind, Hallgeir Bakken på 905 51 202 eller Per Ivar Elton på 909 20 462. I juli kan det være litt vanskelig å nå oss, men send oss gjerne en SMS, så vil vi kontakte deg ved første mulighet.

Søknadsfristen snarest

Om arbeidsgiver

Nelfo er en landsforening i NHO med 1900 medlemsbedrifter innenfor el og it-området og over 31.000 årsverk. Nelfo arbeider primært innenfor områdene næringspolitikk, arbeidsgiverspørsmål ogmedlemsservice overfor medlemmene.