Faglig ansvarlig

Publisert
Tomasjord
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
189399
Arbeidssted
Tomasjord
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Marlen Lauritsen
Telefonnummer
+4740021503
E-post
marlen.lauritsen@dfind.no
Søknadsfrist
18.04.2021
Søk nå

Vi søker nå enda en installatør til vårt allerede sterke team. Er du vår nye faglig ansvarlig?

Spider Industrier er en ledende totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester i Nord-Norge og en del av Haneseth gruppen. Haneseth gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett innenfor prosjektering, utførelse og kontroll i høyeste tiltaksklasser. Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Det blir som avtalt.

I Spider Industrier er vi opptatt av innovasjon og samarbeid på tvers av våre fagområder. Som vår faglig ansvarlig vil du ha en viktig rolle i vår videre vekst og bli en del av et ekspansivt og teknologisk fagmiljø.

Vi kan tilby en rolle med stor påvirkningskraft og elektrofaglig bredde. Med en særdeles spennende kundeportefølje, inn mot eksempelvis oppdrett og maritim virksomhet, utvikler vi oss som selskap i takt med markedet og våre kunders behov. Som faglig ansvarlig hos oss må du derfor være fremoverlent og endringsvillig. Du vil komme til en bedrift som sitter tett på det som skjer i bransjen og næringslivet, og vi er blant annet en aktiv medlemsbedrift i klyngenettverket Energiklyngen Nord. 

I Spider Industrier er vi stolt av å ha et arbeidsmijlø som gjør det lett å gå på jobb og vi er opptatt av å spille hverandre god. Konkurransedyktige betingelser, gode arbeidsverktøy og ordnede forhold er en selvfølge. 

Om deg:
  • Du er autorisert installatør gruppe L
  • Du har et engasjement for faget og lyst på utvikling 
  • Du er resultatorientert og liker å ta eierskap til prosesser fra a-å
  • Du evner å motivere de rundt deg og bidrar til et godt arbeidsmiljø
Dine ansvarsområder:
  • Bedriftens faglige ansvarlige
  • Prosjektgjennomføring fra a-å
  • Økonomi- og resultatansvar
  • Legge til rette for salg, samarbeid og oppfølging. Både mot kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere
Sertifikat kl. B og gode formidlingsevner på norsk (skriftlig og muntlig) er absolutte krav for stillingen.

Er du vår nye kollega? Da håper vi å motta din CV og søknad så snart som mulig. 
Er du i første omgang nysgjerrig på å vite mer? Da er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver i Dfind, Marlen Lauritsen, for en konfidensiell prat.
Siste frist for å søke er søndag 18. april. 
Spider Industrier AS er et teknologiselskap innenfor automasjon, elektro, service og produktutvikling. Vi kan vise til stor spennvidde og gode referanser både innen offentlige-, nærings- og privatmarkedet siden 1987.