Fagansvarlig HMS

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
312993
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Rune Borgen
Telefonnummer
+4740021431
E-post
rune.borgen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Stopp... et halvt! Bravida søker Fagansvarlig HMS

I Bravida er HMS en høyt etterspurt tjeneste! Brenner du for å skape trygge arbeidsplasser og et godt arbeidsmiljø? Da er dette stillingen for deg!

Et velfungerende bygg utgjør en forskjell, og derfor finnes Bravida. Med helhetsløsninger for service og installasjon bidrar selskapet med å skape bygg der folk trives, jobber og kan leve på en bærekraftig måte. Nå søker vi deg som har stor interesse for HMS-faget og kan bidra med å holde bygningsarbeidet trygt. Hos Bravida er "Stopp... et halvt" en metode for sikkerhetstenking.

Som Fagansvarlig HMS skal du sørge for å bidra med faglig støtte til de ulike avdelingene i Bravida og jobbe tett med selskapets bærekraftsansvarlig.  Dette innebærer å gjennomføre både tilsyn og kontroll av det systematiske HMS-arbeidet ute på ulike prosjekter. Stillingen innebærer også å vedlikeholde de gode HMS-rutinene som er etablert, men samtidig tenke nytt. Du vil også drive med intern opplæring i organisasjonen, og sørge for at Bravidas gode fokus på HMS føres videre. En annen viktig del av stillingen er å delta i samordningen av HMS-arbeidet på tvers av land, avdelinger og prosjekter i Skandinavia. Til å håndtere dette samarbeide søker vi deg som er en positiv og engasjert person samt evner å kommunisere og implementere HMS tenking i hele organisasjonen. 

Ansvarsområder:

  • Analysere og vurdere risiko og jobbe for kontinuerlige forbedringer 
  • Gjennomføre vernerunder og avviksbehandling
  • Skape god dialog mellom tillitsvalgte og vernetjeneste
  • Oppfølging av sertifiseringer og godkjenninger som blant annet ISO 9001, ISO 14001, Startbank og Achilles
  • Være systemansvarlig for Bravidas digitale HMS verktøy 

Bravida ser etter deg som har høyere utdanning innen HMS og/eller kvalitetssikring. Det vil være en fordel om du har teknisk innsikt og erfaring med administrative oppgaver fra prosjekt eller service i byggebransjen. Stillingen vil være lokalisert på Bravidas nye hovedkontor på Løren, hvor du vil bli en del av et arbeidsmiljø med høy trivselsfaktor. Elektrofaglig bakgrunn er en fordel, men ingen betingelse.

Dersom du har spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Senior Advisor Rune Borgen på telefon 400 21 431. Vi ser frem til en hyggelig samtale om din nye jobb!


 

Om arbeidsgiver

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.