Eiendomsansvarlig Næring

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
275472
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Henrik Hummel
Telefonnummer
+4795428242
E-post
henrik.hummel@dfind.no
Søknadsfrist
29-05-2022
Søk nå

Vil du være vår nye Eiendomsansvarlig Næring?

Eiendomsansvarlig Næring

For oss i Ferd Eiendom handler næringseiendom om det om å bidra positivt til vekst og utvikling for samfunnet og omgivelsene vi er en del av. Vårt mål er være en ledende byutvikler gjennom aktiv utvikling, gjennomføring og forvaltning av bærekraftige prosjekter.

I tråd med vår visjon om å sette tydelige spor, har vi investert i flere strategiske eiendommer som NRK Marienlyst, Trekanttomten (Aker Brygge) og Hieronymus Heyerdahls gate 1

Investeringer i nye prosjekter og eiendommer gjør at vi også investerer i flere nye kollegaer. Nå har du mulighet til å være med å påvirke og videreutvikle vår organisasjon og våre prosjekter og eiendommer.

Vi ser etter deg som forstår helheten, både teknisk og kommersielt. Du vet hvordan du bygger opp en sterk forvaltningstjeneste med nødvendige systemer, prosesser og rutiner. Du har solid erfaring fra eiendomsforvaltning og/eller facility management. Vi tror det er en fordel med høyere utdannelse og høy grad av serviceinnstilling.

Ferd Eiendom vokser og vi utvikler oss i et høyt tempo, noe som igjen betyr at vi har en stadig voksende portefølje av prosjekter og eiendommer. Derfor trenger vi deg som trives i et dynamisk miljø med høy grad av samhandling, initiativ, samtidig som du liker ansvar og evner å prioritere og lede for å komme i mål.

For å bli en del av oss, må du dele våre verdier;
Troverdig, Eventyrlyst, Lagspill og Langsiktig.  

Stemmer dette med noe du kunne tenkt deg å gjøre? 

Dersom du vil sette ditt preg på Oslo sammen med oss, hører vi gjerne fra deg.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Dfind, Espen Steinsrud (tlf: 924 15 227) eller Henrik Hummel (tlf: 95 42 82 42). Send oss gjerne din CV med kortfattet søknad snarest og senest 29. mai på dfind.no.

Du kan også bli bedre kjent med oss her: https://info.dfind.no/ferdeiendom


 

Om arbeidsgiver

Ferd Eiendom skal bli en ledende byutvikler og har i dag en portefølje av eiendommer og prosjekter innenfor bolig, kontor og lager/logistikk med en verdi på NOK 13 mrd. ved utgangen av 2021. Organisasjonen består av 16 ansatte som jobber med aktiv utvikling, forvaltning og gjennomføring av prosjekter sentralt på Østlandet. Les mer på Ferd.no/en/eiendom/