Director of IT Operations

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
191577
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Anniken Grorud Moore
Telefonnummer
+4748999366
E-post
anniken.moore@dfind.no
Søknadsfrist
20.05.2021
Søk nå

Standards Digital er et rasktvoksende og innovativt spin-out selskap med utspring fra Standard Norge. Vi har som hovedmål å øke effektiviteten og innovasjonskraften i samfunnet gjennom standardisering og å tilgjengeliggjøre standardiserte dokumenter i digitale formater. Norge er kommet langt på standarder og mange europeiske land ser mot oss og Standard Norge for å effektivisere samt øke kvalitet og tillit på tvers av bransjer. Standards Digital støtter andre standardiseringsorganisasjoner i europa med egenutviklede digitale løsninger, og skal være en plattform som sikrer at standardisering støtter innovasjon og muliggjør konkurranse til stor verdi for alle parter. Gjennom digitale løsninger vil Standards digital sørge for å samle og tilgjengeliggjøre disse nasjonale og internasjonale standarder.

Selskapet har et godt avtrykk i markedet og mulighetsrommet er stort. I den forbindelse er vi på jakt etter en sterk leder til rollen Director of IT Operations som har lyst til å være med og levere byggetegningene til en mer åpen økonomi og et effektivt samfunn. Hos Standards Digital vil du møte en gründerkultur med høyt tempo, stor takhøyde, kort vei til ledelsen og et uformelt arbeidsmiljø. Selskapet har et finansielt sterkt konsern i ryggen og enorm faglig kompetanse på å drive standardisering.

Her får du en jobb der du får påvirke fremtiden, samtidig som du jobber med nyutvikling og teknologi som spinner raskt!

Ansvarsområder
Som Director of IT Operations vil ditt hovedansvar være å jobbe strategisk og taktisk med drift av våre plattformer og levere på våre driftstjenester. Du vil ha overordnet ansvar for å utforme fremtidig roadmap for teknisk plattform og påvirke tekniske veivalg. Vi har løftet mye til skyen allerede og du vil få fagansvar for Cloud-operations- og supportfunksjoner slik at dette er stabilt og skalerbart. Du vil bli lead på Azure drift og arkitektur i samarbeid med ekstern driftspartner, herunder sikre at løsningen tilfredsstiller alle overliggende arkitekturkrav, samt jobbe operativt og strategisk gjennom samarbeid på tvers av fagområder. Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør i Standards Digital. 

Dine ansvarsområder vil omfatte:

 • Forvaltning, IT-sikkerhet, arkitektur og budsjettansvar for våre driftsløsninger 
 • Videreutvikling av gode prosesser samt verktøy knyttet til cloud operations og teknisk onboarding av nye kunder, evt også oppsett for nye kunder
 • Pådriver for å skape dialog mot ulike interessenter, både interne og eksterne
 • Sikre skalerbare og moderne løsninger som tilfredsstiller våre kunders behov
 • Leverandøroppfølging og sterk bestiller kompetanse innen drift 
 • Viktig bidragsyter til produktutvikling samt å styrke samarbeidet på tvers av selskapets avdelinger
 • Inngå i ledergruppen og ta del i strategisk videreutvikling av selskapet
 • Personal- og budsjettansvar for en spisset avdeling på fire ansatte i tillegg til ledelse av 5 ressurser på utviklingsavdelingen

Hos Standards Digital vil du oppleve muligheten for å ta en viktig lederrolle i et lite, men kompetansetungt miljø som er unikt posisjonert for å konkret bidra til økt digitalisering innen viktige næringsområder i både inn- og utland. Det er stor grad av fleksibilitet og mulighet for faglig utvikling. I tillegg har vi gode betingelser som 6 ukers ferie, imponerende gode pensjonsordning fra første krone, trening i arbeidstiden og et miljø hvor vi, når korona ikke herjer, liker å gjøre ting sammen.

Vi ser etter deg som har noen års ledererfaring og kan vise til gode resultater i utvikling av individer, team og robuste driftsløsninger i sky. Du har interesse for utvikling av løsninger og ny teknologi som kan bidra til samfunnet rundt deg. Som leder ser du dine ansatte, er tilstede, har lyst til å utvikle de sammen med deg og selskapet og legger til rette for åpen kommunikasjon både internt og eksternt. Du har erfaring med å jobbe både strategisk og operativt, og vi ser for oss at den kandidaten som passer best inn hos oss har: 

 • Ledererfaring fra faglige tunge team
 • Kompetanse innen public cloud fortrinnsvis Microsoft Azure 
 • Forståelse for kostnadsstyring og governance rundt public cloud
 • Erfaring med å jobbe i mindre selskaper med stort ansvarsområde og påvirkningskraft
 • Erfaring med å håndtere eksterne partnere og leverandører 

Har du i tillegg erfaring med ISO sertifisering, vært med på å bygge skalerbare SaaS tjenester til internasjonale kunder og har lyst til å bidra til en høyere grad av effektivisering og innovasjon gjennom å tilby tjenester innen standardisering, ja så tenker vi det kan bli en spennende match!

Som person er du proaktiv og fremoverlent, samarbeidsvillig og god med mennesker samt systematisk i din tilnærming til arbeidsoppgaver og problemstillinger. Du er trygg og selvgående med sterk gjennomføringskraft. Du evner å holde oversikt og løpende prioritere viktige oppgaver og ressurser. Du er tilpasningsdyktig og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo og en hektisk hverdag. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevner, både norsk og engelsk samt en ydmyk og positiv formidlingsevne.

Er du klar for å sette ditt fotavtrykk i en givende rolle?
Våre rådgivere i Dfind, Anniken Grorud Moore (anniken.moore@dfind.no) og Jacob Bruun (jacob.bruun@dfind.no) vil da gjerne høre fra deg!

Ekstra informasjon

Vil du lede IT Operations i et selskap der du kan påvirke fremtidens digitale standarder?

Om arbeidsgiver

Standards Digital er et nyopprettet programvarehus og konsulentselskap basert på utskilt virksomhet fra Standard Norge, med litt i overkant av 20 ansatte. Selskapet tilbyr IT-løsninger skreddersydd for standardiseringsvirksomheter. Målet på sikt er å utvikle lisensierte hyllevareløsninger for hele verdikjeden fra utvikling til publisering og distribusjon. Gjennom vår bransjekunnskap, markedsposisjon og utviklingskompetanse har vi stor tro på fortsettelsen. Standard Norge er selskapets hovedeier, og Standards Digital inngår i Standard Norge konsernet med litt over 100 ansatte.