Digital sikkerhetsrådgiver

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
349741
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Linn Falao Welin
E-post
linn.falaowelin@dfind.no
Søknadsfrist
snarest
Søk nå

Vil du jobbe med de beste og slåss mot de verste?

Multiconsult søker Digital sikkerhetsrådgiver

Bygg- og anleggsbransjen er en av Norges største bransjer og har et enormt fotavtrykk. Multiconsult er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap, og med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere leder vi an i utviklingen av fremtidens samfunn. Vi har blant annet mange spennende oppdrag innen utvikling av samfunnskritisk infrastruktur. Vår næring har gått fra tegnesal til BIM og smartteknologi på rekordtid. Gjennom ny teknologi ønsker vi å bidra til økt verdiskaping for våre kunder og samarbeidspartnere. Økt bruk av teknologi byr imidlertid ikke bare på muligheter, det bringer også med en rekke potensielle farer og trusler.

Multiconsult ansetter nå flere som en del av vår teknologisatsning. Vi har tung kompetanse in-house på teknisk sikkerhet og trenger derfor en Digital sikkerhetsrådgiver som skal bidra til å styrke den ikke-tekniske delen av sikkerhet.

Som Digital Sikkerhetsrådgiver vil du spille en sentral rolle i styrkingen av vår nye sikkerhetsorganisasjon. Du vil samarbeide nært med vår nye CISO, Fanny, og resten av teamet i Digital Sikkerhet. Med den spennende porteføljen vår både skaper og forvalter vi informasjon som er avgjørende for samfunnet vårt. Ditt bidrag vil derfor være avgjørende for å opprettholde sikkerheten, ikke bare for Multiconsult, men også for sikkerheten til vår nasjonale infrastruktur.

Digital sikkerhet er en integrert del av alle våre leveranser og du vil derfor jobbe tett med hele virksomheten. I all hovedsak jobber vi med å beskytte verdiene våre mot uønskede hendelser. Du vil derfor bidra med å:

 • utvikle, vedlikeholde og håndheve policyer og rutiner knyttet til sikkerhet,
 • sørge for at vi etterlever gjeldende lover og forskrifter, samt kundekrav knyttet til sikkerhet,
 • gi sikkerhetsopplæring og -bevisstgjøring til våre medarbeidere,
 • gjennomføre risikovurderinger og støtte virksomheten i å ta ansvar for enge risikovurderinger, og
 • øve på, teste og revidere beredskapsplaner for håndtering av uønskede hendelser.
Sist, men ikke minst – du skal hjelpe oss med å kontrollere og dokumentere hvor gode vi er på sikkerhet, og bidra til å forbedre oss der vi trenger det.

Les videre og se om du er den vi er på utkikk etter!

Hvem ser vi etter?

Vi tror du har noen års erfaring fra arbeid som konsulent innenfor faget, eller fra et større digitalt sikkerhetsmiljø. Du har utdanning på universitets- eller høyskolenivå.
Vi regner med at du kjenner godt til enten NIST Cybersecurity Framework, ISO27001 eller NSM sitt rammeverk. Det hadde også vært fint om du har jobbet med styringssystem for informasjonssikkerhet tidligere.

Av personlige egenskaper er det viktig at du:

 • er utadvendt og omgjengelig da du skal påvirke, utfordre og støtte organisasjonen
 • har god utholdenhet, ettersom behovet for digital sikkerhet er et pågående arbeid
 • ønsker å vokse med oss og utvikle deg selv personlig og faglig
 • har gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

Aktuelle kandidater må kunne sikkerhetsklareres i Norge.
Utenlandsk utdannelse må være HK-dir (tidligere NOKUT) godkjent.

Hvorfor skal du velge oss?

 • Multiconsult er en del av løsningen på de ordentlig viktige spørsmålene, der bærekraft og nasjonal motstandsdyktighet står sentralt
 • På det personlige planet er dette et sted hvor du kan utvikle deg
 • Vi er ikke mange innen digital sikkerhet – så hos oss vil du ha et stort spillerom
 • Ikke minst får du muligheten til å påvirke kursen innen digital sikkerhet i et stort norsk konsern

Hva kan Multiconsult tilby deg?
 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og utvikling
 • Et fantastisk arbeidsmiljø
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et bredt utvalg firmahytter
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor.

Arbeidssted vil være på vårt hovedkontor i Oslo. Noe reise må medberegnes.

Har du lyst til å være med på denne reisen?
Da ønsker vi å høre fra deg. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Dfind og du er velkommen til å ta kontakt med enten Senior Manager Jacob Bruun (e-post: jacob.bruun@dfind.no, tlf. 921 33 989) eller Senior Advisor Linn Falao Welin (e-post: linn.falao@dfind.no, tlf. 400 21 491) for mer informasjon om stillingen og prosessen.

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. I Multiconsult-gruppen inngår selskapene Multiconsult Norge, LINK Arkitektur, Multiconsult Polska, Multiconsult UK og Iterio. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Storbritannia, samt tilstedeværelse i Asia og Afrika. Hovedkontoret er plassert i Oslo, Norge. Multiconsult ASA er notert på Oslo Børs.