Dataanalytiker

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389946
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Frid Aulund
Telefonnummer
+4793408023
E-post
frid.aulund@dfind.no
Søknadsfrist
Fortløpende
Søk nå

Opptatt av skikkelig gode digitale opplevelser?

I NAF har vi bestemt oss for å være skikkelig gode i situasjoner hvor medlemmene og kundene våre trenger oss - der hvor våre kapabiliteter møter et reelt medlems- og kundebehov – DER skal vi være! Og der skal vi levere en skikkelig god opplevelse. For å klare det skal vi jobbe smart og smidig med riktig bruk av innsikt, data, kompetanse, kreativitet og en god dose sunn fornuft.

Vi leter med lys og lykter etter en person som er supernysgjerrig på hvordan vi kan bli enda bedre på å følge med på hvordan våre medlemmer/kunder/brukere beveger seg mellom våre kanaler, produkter og tjenester – og hvor vi kan jobbe mer for å ivareta de på en enda bedre måte.

For å klare dette tror vi du har:

 • Erfaring med innsiktsarbeid, analyse av trafikk og bruksmønstre i digitale flater
 • Erfaring med SQL eller Python for å hente ut og sammenstille data.
 • Erfaring med analyseverktøy som Google Analytics og Google Tag manager
 • Erfaring med Power BI eller tilsvarende.
 • Erfaring med kommunisere og presentere analysene dine til ledelse og faggrupper på forretningssiden
 • Relevant høyere utdanning
 • Flytende norsk, skriftlig og muntlig (da språket i organisasjonen er norsk)

Når vi ansetter, så ansetter vi hele mennesker (rart, ikke sant?) – det betyr at hvem du er, er det aller viktigste. Ut over din tekniske fagkompetanse, er det viktig at du:

 • Er nysgjerrig og lærevillig, analytisk og strukturert
 • Du jobber best når du har selv tar ansvar for egen hverdag. Tillitsbasert ledelse står høyt hos oss.
 • Du tar selv initiativ til oppgaver basert på innsikt og i tråd med NAFs ambisjoner og overordnede prioriteringer
 • At du trives med å jobbe på tvers av hele organisasjonen, og dermed ha mange baller i luften samtidig.
 • At du selv tar initiativ til å strukturere arbeidet ditt slik at det er lett tilgjengelig for resten av organisasjonen.
 • Det er litt om hva vi ønsker oss fra deg. Men du er kanskje nysgjerrig på hvordan vi har det hos oss? Vi har organisert oss i team og personalområder. Vi bygger fortsatt våre fagmiljøer, og en smidig arbeidsprosess som passer for oss. Vi skal prøve og feile sammen, og trenger folk som ikke er redde for å utforske, eksperimentere og utfordre eksisterende løsninger. Du motiveres av å bidra med din faglige nysgjerrighet og iver. Vi bretter opp ermene og sammen skal vi bygge en læringskultur med spennende utfordringer, og gjøre NAF til et inspirerende sted å jobbe.
Hva kan du forvente i retur?
 • Konkurransedyktige betingelser og gode personalordninger
 • Nye og moderne lokaler midt i Oslo sentrum - og en fantastisk personalrestaurant!
 • Vi har høyt tempo, men også plass for et liv utenom jobb.
 • Arbeidsoppgaver i et miljø der du utgjør en forskjell. Du får og tar ansvar, og du blir hørt fordi du er synlig og viktig. Du skal ha trygghet til å prøve og å feile. Arbeidsoppgavene, temaene og datasettene er varierte, og du får en unik mulighet til virkelig å påvirke fremtiden til en av Norges mest kjente merkevarer.
 • I NAF, får du en drøss dyktige og engasjerte kolleger. BI-teamet er en viktig, men — i antall personer — liten del av NAF. Vi tilbringer mye tid sammen, så det skulle bare mangle at vi også bør trives i lag. Alle vi som jobber her er selvsagt forskjellige, og det er en stor fordel at vi har hver våre styrker og svakheter. Du vil jobbe med alt fra mekanikere og advokater til forretningsutviklere og CRM-spesialister.
 • Vi har stort fokus på faglige utvikling og vi setter av budsjett til både inspirasjon og læring. Vi skal dyrke et bunnsolid fagmiljø og ha det morsomst på jobb. Vi bidrar alle der vi kan og vil, og prøver å inspirere og gjøre de andre like gode.

Kjenner du at dette har pirret nysgjerrigheten din, så er det bare én ting å gjøre – Søk!

Har du spørsmål ta kontakt med Frid Aulund på 93408023 eller frid.aulund@dfind.no eller Ada Grundesen på 97462922 eller Ada.grundesen@dfind.no.

Om arbeidsgiver

Norges Automobil-Forbund - NAF har 480 motiverte medarbeidere og et stort antall frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter for over 1 milliard kroner.