Data Scientist

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389357
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
03.09.2024
Søk nå

BLI VÅR NYE DATA SCIENTIST! TA EN SENTRAL ROLLE I VÅR INNOVASJON OG VEKST

Som et ledende norsk ingeniør- og arkitektselskap innen rådgivning og prosjektering, har Multiconsult evne til å påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Dette har vi gjort i 100 år der vi stadig har innovert måten vi jobber på. Vi tror nå at bransjen står ved nok et veiskille, der evnen til å virkelig utnytte det digitale mulighetsrommet vil være det  som skiller de beste fra de nest beste. Et av områdene der vi opplever et enormt uforløst potensial er utnyttelsen av dataene som skapes gjennom alle prosjektene vi deltar i hvert år (ca. 10 000 prosjekter). Dette har vi tatt tak i, der vi har etablert en moderne dataplattform (basert på Databricks i Azure) og har startet arbeidet med å bygge nye moderne løsninger som forbedrer måten vi jobber på. Vi har til nå fått på plass et solid fundament og håndterer allerede alt fra sensordata til økonomidata og data fra 3D-modeller. Vi jobber use case-basert, og teknologilandskapet bygges stein for stein / teknologi for teknologi.

Vi ser nå etter en Data Scientist som ønsker å ta i bruk moderne verktøy i skyen til å skape innsikt, automasjon og beslutningsstøtte ute i prosjektene våre. Er du opptatt av kompetansedeling, forbedrings- og utviklingsarbeid vil du passe godt inn hos oss!

HVA KAN VI TILBY DEG?

Som Data Scientist i Multiconsult vil du få muligheten til å jobbe med spennende utfordringer knyttet til de største byggeprosjektene i Norge. Vi kan tilby en arbeidshverdag med interessante og varierte arbeidsoppgaver i et team med dyktige og engasjerte medarbeidere. Du vil tilhøre enheten ledet av CDO i selskapet, en enhet med overordnet ansvar for digital satsing og arbeidet med innovasjon i Multiconsult Norge.

Som en sentral bidragsyter fra datamiljøet, vil du samarbeide med fageksperter fra ulike deler av organisasjonen for å definere og forstå komplekse problemer. Du vil være med på å koble disse problemene opp mot relevante datasett, og sammen vil vi finne innovative løsninger. På veien mot målet vil du få veiledning og støtte fra et større fagmiljø. Supervised machine learning, store språkmodeller (LLMs) og geospatial analyse er eksempler på teknikker som vi har brukt til å skape innsikt i prosjekter.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg med praktisk erfaring som data scientist, data engineer eller senior data analyst. Det viktigste for oss er at du kan skrive Python og SQL, og at du over lengre tid har utviklet en kompetanseprofil der du har blitt kjent med tradisjonell maskinlæring og anvendt statistisk metode. Selv om vi ser etter en kandidat med 2-3 års erfaring så trenger ikke dine erfaringer utelukkende komme fra anvendte prosjekter i arbeidslivet. Kursing og utforsking fra akademia eller fritiden teller positivt. Våre data pipelines blir skrevet i PySpark og forståelse for rammeverket Apache Spark er derfor en fordel, men ikke et krav. Det er heller ingen krav om erfaring med Azure-stacken, men vi ønsker helst at du har jobbet med data i skyen fra en av de store leverandørene.

Det er et krav om at man kan sikkerhetsklareres i denne stillingen. Sett deg gjerne inni hva det inne bærer: https://nsm.no/fagomrader/personellsikkerhet/sikkerhetsklarering/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/

Hva mer kan Multiconsult tilby deg?

  • Ved å jobbe med teknologi i Multiconsult, vil du være med på å flytte selskapet inn i fremtiden. Dette gjennom at vi til enhver tid setter nye standarder og utnytter mulighetsrommene til å og kontinuerlig utvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller
  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling   
  • En god balanse mellom arbeid og fritid, og firmahytter rundt omkring i hele landet  
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram  
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid

Er dette en rolle for deg? Er du nysgjerrig og ønsker mer informasjon om rollen og Multiconsult, vil vi gjerne høre fra deg. Vår samarbeidspartner på denne rekrutteringen er Dfind. Kontakt Frid Aulund eller Eirik Strandkleiv for mer informasjon eller eventuelle spørsmål.

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. I Multiconsult-gruppen inngår selskapene Multiconsult Norge, LINK Arkitektur, Multiconsult Polska, Multiconsult UK og Iterio. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Storbritannia, samt tilstedeværelse i Asia og Afrika. Hovedkontoret er plassert i Oslo, Norge. Multiconsult ASA er notert på Oslo Børs.