Data Scientist

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
291756
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ole Christian Falck
Telefonnummer
+4799490664
E-post
ole.christian.falck@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Dekker dagens journalistikk det vi faktisk bryr oss om? Som Data Scientist i Amedia kan du være med å påvirke!

Hvem er vi? 
Amedia er verdensledende på lokal avisutvikling og landets største utgiver av lokale medier. Vårt mål er å styrke demokratiet gjennom å opplyse, informere og utfordre leserne våre. Våre plattformer når ut til nesten to millioner hver eneste dag, og vi ønsker å nå enda flere. Derfor er det viktig for oss å forstå leserne våre gjennom smart bruk av data. AI-teamet står sentralt i denne verdikjeden, fra produktutvikling til journalistikk og leseropplevelse. Vi jobber kontinuerlig med å utnytte verdien i dataene våre for å holde oss robuste, innovative og tilpasningsdyktige i en verden som er i kontinuerlig endring.  

Rollen hos oss
Vi søker en Data Scientist som kan komplettere og styrke AI-teamet vårt. I stillingen vil du være med på å løfte enda mer verdi av våre data mot forretning, enten via automatisering eller innsikt. Vi jobber mye med Python, SQL og bruker Google Cloud Platform. Du vil jobbe tett på forretning og produktutvikling for å identifisere fremtidige behov og muligheter. I tillegg vil du samarbeide med infrastruktur- og data platform-teamet. 

Hvem er du?
Du har erfaring med optimalisering, statistisk modellering og maskinlæring med bruk av Python. I tillegg har du jobbet mye med dataprosessering og SQL. Erfaring med tidsserier, prising, tilbud og etterspørsel og/eller explainable AI er et stort pluss. AI-teamet har en forskningsbasert tilnærming til hvordan de jobber. Har du doktorgrad, eller annen erfaring fra forskning, vil det være en stor fordel, da de du jobber med også har dette. Du trives med å kommunisere med andre også utenfor tekniske miljøer og har erfart hvor viktig dette er for å avdekke behov og fostre ideer. Vi erfarer at kreativitet også er en viktig egenskap å ha med seg når man jobber med AI i et mediehus med et tilnærmet uendelig stort mulighetsrom innen tilgjengelig data. 

Vi ser etter noen som er opptatt av å lære og å dele av egen kunnskap. I AI-teamet gir vi hverandre mye ros og like ofte konstruktiv kritikk, noe vi håper du trives med. Dersom du i tillegg er ydmyk og har evnen til å tenke kritisk, samtidig som du har en litt rebelsk ånd tror vi at du vil passe godt inn i vårt miljø.

Hvorfor jobbe hos oss?
Hos Amedia vil du bli en del av et miljø med skikkelig flinke folk, der du vil få muligheten til å prøve, feile og videreutvikle deg både faglig og personlig. Vi tilbyr blant annet et faglig budsjett for hver enkelt ansatt som kan brukes på kurs og konferanser. Hos oss er det kort vei fra idé til lansering, og vi gir rom for utviklerne våre til å påvirke teknologien selv i stor grad. 

Vi verdsetter en god balanse mellom arbeid og fritid og legger opp til en arbeidshverdag som passer den enkelte. Vi holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, men dersom hjemmekontor fungerer best for deg legger vi til rette for det også. 

Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider:

https://www.amedia.no/jobb-hos-oss
https://www.amedia.no/jobb-hos-oss/amedia-utvikling

Høres dette interessant ut? Kontakt med Ingrid Våge Hovland eller Ole Christian Falck i Dfind hvis du ønsker å vite mer. 

 

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no