Data Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
387180
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Andre Lyngheim
Telefonnummer
+4792632230
E-post
pal.lyngheim@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Fra data til strategisk handling: Bli med i vår datadrevne revolusjon og skap verdi gjennom innsiktsrike løsninger

Fra data til innsikt og fra innsikt til handling

Vårt team av dataanalytikere, dataingeniører og BI-ingeniører jobber sammen for å utvinne meningsfulle mønstre og trender av det som kan virke som uforståelig data. Vi ønsker å levere innsikt som ikke bare forteller en historie, men som også gir våre kunder en konkret handlingsplan. Vi er dedikerte til å styrke våre kunders konkurranseevne ved hjelp av robust dataflyt, skalerbare løsninger og optimalisering av store datamengder gjennom integrasjoner og automatisering. Vår prioritet er å skape verdi og innsikt som virkelig gjør en forskjell.
Dersom du har erfaring allerede, eller har sterk interesse for Data Factory, Databrics, Microsoft Fabric eller Snowflake så ønsker vi og komme i kontakt med deg. Det som er viktig for oss er at du er nysgjerrig og engasjert i faget Data Engineering med et ønske om å spesialisere  og utvikle deg sammen med oss på moderne og fremtidsrettede teknologier og verktøy fra Microsoft. Vi håper du motiveres av verdiskapning for våre kunder gjennom bedre innsikt og kunnskap fpr å stille sterkere og imøtekomme framtidens behov.

Ansvarsområder

Ditt primære ansvarsområde som dataingeniører er å transformere data til engasjerende og nyttig innsikt for beslutningstakere på alle nivåer i en organisasjon. Sentralt i en din rolle som data-ingeniør, er utvikling og vedlikehold av en effektiv dataarkitektur. Dette omfatter utforming av datamodeller som støtter både operasjonelle og analytiske funksjoner. Du vil jobbe tett med andre teammedlemmer for å designe de beste og mest effektive datamodellene for hver enkelt kunde. Med tilgang til de nyeste verktøyene og teknologiene fra Microsoft, vil du ha friheten til å eksperimentere og finne innovative løsninger for å gi kunden mest mulig verdi av dataen de har. Du utfordrer Kunden til å tenke nytt og innovativt på hvordan innsikt skal konsumeres. Inspirit365s tilnærming til dette er «rett informasjon til rett person til rett tid på rett sted».

Bli med på reisen

Hver dag i data og innsiktavdelingen byr på nye utfordringer, læringsøyeblikk og muligheter til å gjøre en forskjell. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som kjenner deg igjen noen av punktene:
  • Du er nysgjerrig, stiller spørsmål, utforsker ukjente terreng og finner glede i å lære nye ting. Inspirit365 vokser raskt og vi ønsker at du skal vokse med oss!
  • Du er ikke redd for å tenke utenfor boksen. Dine ideer og løsninger vil forme fremtiden for våre datastrategier.
  • Du som kan se humor i en feilkode og tar en utfordring med et smil
  • For oss betyr det ingenting om du er ekstrovert, introvert eller ambivert. Vi er derimot svært opptatt av at du skaper tillit hos kunder og kollegaer.
  • Du trives med å dele kunnskap og lære fra dine kollegaer.

Kvalifikasjoner

  • Sterk analytisk tenkning og problemløsningsevner. Evne til å tenke kreativt for å finne innovative løsninger.
  • Dyptgående kunnskap om dataarkitektur og ELT-prosesser. Erfaring med moderne datalagringsteknologier og -verktøy.
  • Gode ferdigheter i programmeringsspråk som SQL og Python, samt erfaring med automatisering

Hvorfor jobbe hos oss?

Inspirit365 mener at magien skjer i skjæringspunktet mellom mennesker, kultur og teknologi. Vi tilbyr frihet under ansvar, tror på dine ideer, og lover at ingen dager vil være like. Hos oss vil du alltid ha noe nytt å lære, og du blir en del av å videreutvikle Norges fremste miljø innen Microsofts forretningsløsninger.

Ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner Dfind og Pål-Andre Lyngheim (92632230 / pal.lyngheim@dfind.no)

Om arbeidsgiver

Som et agilt spesialistselskap har Inspirit365, siden oppstarten for få år siden, etablert seg som en leder i digital transformasjon. Vår kjernevirksomhet er å guide våre kunder gjennom komplekse digitaliseringsprosesser ved hjelp av Microsofts teknologiplattform. Med kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger og et hovedkontor i Oslo, er vi et team på rundt 100 engasjerte og talentfulle individer bestående av rådgivere, arkitekter, konsulenter, utviklere og prosjektledere. I tillegg finner du en data og innsikts-avdeling med dataanalytikere, data- og BI-ingeniører.