Daglig Leder

Publisert
Tiller
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
343120
Arbeidssted
Tiller
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Camilla Herstad
Telefonnummer
+4792446418
E-post
camilla.herstad@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du være med å lede en etablert aktør i den midtnorske kjølebransjen?

Med vår sterke forankring i lokalsamfunnet og vår forpliktelse til å levere kvalitet og ekspertise, søker vi nå en engasjert og dyktig leder som vil ta styringen og lede oss inn i fremtiden. Vi er en bedrift som aldri hviler på laurbærene. Vår visjon er å være ledende innenfor vårt felt, og vi tror på kontinuerlig forbedring, både når det gjelder effektivitet og service.

Som daglig leder hos oss vil du ha en nøkkelrolle i å forme vår fremtid og sikre at vi fortsetter å tilby våre kunder de beste løsningene. Hvis du er en idérik og utviklingsorientert leder med erfaring og lidenskap for kjølebransjen, oppfordrer vi deg til å lese videre og vurdere å bli en del av vårt dedikerte team.

 

Ansvarsområder:

 • Ledelse, personal- og resultatansvar
 • Ta strategiske beslutninger for å sikre lønnsom vekst
 • Være en ambassadør for selskapet og opprettholde et positivt omdømme i bransjen
 • Bygge og opprettholde gode relasjoner med kunder og samarbeidspartnere
 • Ivareta, utvikle og fornye kundeporteføljen
 • Samarbeide med interne ingeniører i tekniske prosjekter og anbud
 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Minimum 5 års erfaring fra relevant bransje
 • Gode iboende lederegenskaper
 • Gjerne teknisk fagskole eller tilsvarende utdanning
 • Kjennskap til kulde og varmepumpeteknikk
 • Kunnskap innen prosjektering, installasjon, eller byggfag er positivt
 • God forståelse for regnskap og økonomistyring
 • Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
 

Hos oss får du ta del i et godt arbeidsmiljø, med solid kompetanse og sosialt samhold. Vi er et dedikert team og et selskap som satser på lønnsom vekst. Du vil få spennende utfordringer som vil forme vår felles suksess. Her vil du ikke bare bidra til selskapets fremtid, men også oppleve en betydelig personlig og faglig utvikling. I rollen vil du ha fordeler som inkluderer firmabil og telefonordning.

Hvis dette er noe for deg, ønsker vi at du sender inn din CV sammen med en søknad.

Ved spørsmål til stillingen, kontakt gjerne våre rådgivere i Dfind Norge ved Camilla Herstad (924 46 418) eller Joachim Claeson (400 21 542) for en uforpliktende prat.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og vi oppfordrer til å søke snarest, da søknader vil bli behandlet fortløpende.

 


 

Om arbeidsgiver

Polar Kuldeservice AS har lang fartstid i den midtnorske kjølebransjen, helt tilbake fra 60-tallet og holder til i Trondheim. Vi har bred erfaring og kompetanse innen kjøle-, fryse- og varmepumpeanlegg. Vi har som målsetting å kunne tilby våre kunder løsninger og produkter av høy kvalitet. Service og lokal tilhørighet er en selvfølge, samtidig som effektivitet og kompetanse er satt i fokus. Det er alltid rom for forbedring innenfor både effektivitet og service. Vi strekker oss hele tiden etter å gi våre kunder de beste løsningene. Vi kan bistå i alle faser fra beregning av nye anlegg, planlegging, prosjektering og helt til ferdig installasjon. Selskapet har sentral godkjenning for ansvarsrett og er godkjent lærebedrift.