Daglig leder

Publisert
Skedsmokorset
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
274478
Arbeidssted
Skedsmokorset
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Henrik Hummel
Telefonnummer
+4795428242
E-post
henrik.hummel@dfind.no
Søknadsfrist
29.05.2022
Søk nå

Vi har store muligheter - vil du lede og utvikle oss?

Med nye eiere skal selskapet videreutvikles og øke veksten - vi søker nå etter ny daglig leder.

T.M. Christensen VVS Detalj AS (TMC) selger serviceprodukter til profesjonelle aktører i VVS markedet med fokus på kjedekunder. Selskapet bidrar til økt effektivitet for rørleggere og gjør-det-selv markedet ved at produkter er lett tilgjengelige i butikker landet rundt. TMC som har en solid posisjon i VVS markedet, og ønsker å fortsette med et godt fotfeste i detaljmarkedet og hos de store butikkkjedene. TMC skal derfor nå bygge videre på selskapets muligheter og potensial. Til å lede denne utviklingen søker vi derfor nå etter en ny daglig leder.

Du vil være ansvarlig for den daglige driften av virksomheten og våre ansatte, samtidig som du, sammen med styret, vil sette og gjennomføre den strategiske retningen. Du vil være ansvarlig for at selskapet når sine mål for lønnsomhet, kvalitet, medarbeider- og kundetilfredshet og vekst. Videre skal du utvikle etablerte kunderelasjoner, og skape nye, sammen med ditt salgsteam. Vi tror du er en leder som vil være tilgjengelig, tilstede og evner å se kollegene dine. Du setter klare og tydelige mål. Du vil samarbeide tett med, og få god støtte fra, eiers ledelse og fagmiljø.

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvarlig for selskapets aktiviteter og daglig ledelse
 • Ivareta kontinuerlig forbedring av rutiner og prosesser
 • Videreutvikle organisasjon, kolleger og samarbeid
 • Etablere og utvikle gode forretningsmessige relasjoner
 • Opprettholde og utvikle den kvaliteten TMC er kjent for 
 • Videreutvikle virksomheten detaljsalg både strategisk og kommersielt

Hvem er du:

Vi ser gjerne at du har erfaring fra kommersiell rolle i en salgsorientert virksomhet, gjerne hvor lager og logistikk løsninger er kjernen. Kanskje du har gode lederegenskaper og ønsker å ta steget opp som daglig leder. For å lykkes i denne rollen, tror vi du er målrettet og forretningsorientert med gjennomføringskraft. Du kommuniserer klart og tydelig, er omgjengelig og skaper positiv energi rundt deg. Du drives av å utvikle dine kolleger og får med deg et samlet team mot felles mål. TMC har et godt etablert arbeidsmiljø med mye kompetanse som ønsker nye impulser og effektive endringer fra deg som leder. 

Hvorfor velge TMC:

 • Faglig og personlig spennende rolle i en bransje i vekst og endring
 • Betydelige kommersielle muligheter i et veletablert selskap
 • Tilgang på betydelig fagkompetanse og ledelsesstøtte fra selskapets eier
 • Godt arbeidsmiljø, hvor både tempo, humøret og samhold er viktig
 • Arbeidshverdag med motiverte og kunnskapsrike kollegaer
 • Gode forsikrings og pensjonsvilkår
 • Konkurransedyktige betingelser

Mer informasjon:

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Dfind; Henrik Hummel (tlf. 95 42 82 42) eller Christian Johnsen (tlf. 92 84 89 84), for en uformell samtale. Alle henvendelser blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt. 

CV og kortfattet søknad sendes snarest mulig og innen 29. mai.

Om arbeidsgiver

TM Christensen VVS Detaljer AS ble etablert i 1984. Selskapet har et bredt og spennende portefølje av serviceprodukter som leveres til det profesjonelle rørlegger-markedet, primært gjennom kjeder. Gjennom lang erfaring, høy kompetanse, god kvalitet og effektive løsninger, skal TMC bidra til at rørleggere skal ha tilgang til et bredt utvalg av serviceprodukter nært sine virksomhetsområder. Selskapet har gode og tette relasjoner til sine kunder og har i årenes løp vist at de har befestet sin posisjon som en viktig partner til de ledende kjedene i landet.Selskapet har 10 ansatte og omsatte for 32 millioner i 2021. T.M. Christensen leverer et variert og spennende produktspekter.