Customer & Receivables Manager

Publisert
Skedsmokorset
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
190751
Arbeidssted
Skedsmokorset
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Joachim Claeson
Telefonnummer
+4740021542
E-post
joachim.claeson@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du lede et fantastisk kundeserviceteam (Accounts Receivable) mot nye høyder? Vi ser etter en deg som har hjerte for mennesker, ledelse og kontinuerlig forbedring til å bli med på vår reise! Vi i DHL Express er ambisiøse og vi skal styrke vår posisjon i det norske markedet, og nøkkelen til dette er å satse på kompetanse og utvikling av våre medarbeidere, slik at vi er kundens førstevalg - hver gang.

Hos oss vil du få lede et fantastisk team som yter førsteklasses kundebehandling (Accounts Receivable) og som sørger for en sterk innfordringsprosess. Det er et engasjert, og faglig dyktig team, som ønsker seg en kollega som vil utfordre, og som blir med i både faglige- og organisatoriske diskusjoner. Du vil ha bred kontaktflate innen DHL Express-konsernet og ha varierte oppgaver i et innovativt og bærekraftig selskap. Som Customer & Receivables Manager vil du være en sentral kulturbærer med kontinuerlig fokus på utvikling av ansatte og drive kontinuerlig forbedring basert på LEAN. Vårt team er vant til å jobbe selvstendig, med stor tillit og takhøyde, men du vil ha ansvar for den gjennomgående prosessflyten og sørge for oversiktlige prosesser og kontinuerlig forbedring. Du vil få frihet til å forme din egen arbeidsdag og inngår i CFO sin ledergruppe. Det er gøy å jobb i DHL Express, og vi er stolte av menneskene som jobber hos oss, teamene og for den jobben vi gjør, hver dag, for våre kunder. 

Hvem er du? Vi ser for oss at du har høyere utdanning, gjerne på mastergradsnivå med erfaring fra tilsvarende rolle innen kundeservice eller kreditt/kundefordringer. Du er stolt av hva du har bidratt med gjennom karrieren din og kan bidra med solid ledererfaring av tverrfaglige team. For å lykkes i denne rollen har du et hjerte for mennesker, ledelse og kontinuerlig forbedring - derfor er du vant til å jobbe LEAN, eller smartere og mer effektivt med de ressursene du har. Du har god kjennskap til regelverk rundt toll og merverdiavgift, inkasso og innfordring. Du trives med endring, er proaktiv og gledes over å være en del av et selskap i vekst. 

Hvorfor jobbe hos DHL Express? Vi kan tilby et meget godt arbeidsmiljø og garanterer en hektisk og utfordrende hverdag i et internasjonalt miljø. DHL Express er kåret til en av Norges, Europas og verdens beste arbeidsplasser (Great Place To Work). Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten konkurransedyktige lønnsbetingelser, pensjonsordning og gode forsikringsvilkår.

Har du lyst til å være med på denne reisen? Da vil vi høre fra deg og ber deg sende inn din CV med en søknad. Vår rådgiver i Dfind, Joachim Claeson er tilgjengelig på 400 21 542 eller joachim.claeson@dfind.no hvis du har noen spørsmål.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og vi oppfordrer til å søke snarest, da søknader vil bli behandlet fortløpende.

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen: Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.

DHL er den globale markedslederen av internasjonal express- og logistikkindustri. DHL Norge består av tre divisjoner; DHL Express, DHL Global Forwarding Freight og DHL Supply Chain, og vi dekker alt av luft, vei og sjøtransport, samt spesialtilpassede logistikkløsninger. DHLs internasjonale nettverk omfatter mer enn 220 land og territorier, og 285.000 medarbeidere sørger for at DHL kan tilby raske og pålitelige tjenester.DHL Express er kåret til en av Norges, Europas og Verdens beste arbeidsplasser (Great Place To Work). Alle som jobber i DHL Express brenner for logistikk og sørger for at dokumenter, pakker og paller kommer frem på en sikker og rask måte - i hele verden.