Content Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
298578
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingvild Vibe
Telefonnummer
+4746878154
E-post
ingvild.vibe@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Skriver du mer kreative titler enn oss?

I CURRENT er vi basketball spillere, svømmere, skigåere, gamere, netflix bingere, musikere, eller kort fortalt: et mangfold av mennesker. Til felles har vi et ønske om å skape et grønnere samfunn og styrke vårt bidrag til helelektrisk mobilitet. For å få dette til har vi et positivt, åpent arbeidsmiljø hvor vi høster av hverandres kompetanse og perspektiver. Vi har stor tro på et sterkt fagmiljø med dyktige mennesker i sentrum – og håper du vil være med å utvikle Current som vår Content Manager. 

Ord, farge og følelser. For å kunne fortsette å tilgjengeliggjøre og optimalisere fremtidens e-mobilitet kreves et sterkt brand, en god historie og en helhetlig tone of voice. Som Content Manager vil du få et bredt nedslagfelt både i arbeidsoppgaver og innflytelse, og vil utvikle vår identitet i hele Skandinavia. Dette innebærer at du vil jobbe både strategisk og operativt – i takt med vår vekst. Vi håper du vil: 

  • Eie og utvikle content-strategi på selskaps- og produktnivå
  • Produsere kreativt og engasjerende innhold – fra taglines, pressemeldinger og B2B content
  • Etablere content kalender og identifisere markedskanaler
  • Videreutvikle brand-personlighet og tone of voice
  • Maksimere innhold for SEO optimalisering
 

For å lykkes i rollen har du erfaring med å konseptualisere og utvikle innhold som treffer, og ønsker å sette retning for alt innhold i et selskap hvor kontinuerlig forbedring er en del av gamet. Du jobber like gjerne med PR selskap som med produktutviklingsteam, og har tidligere erfaring fra Saas-virksomheter. Vi tror du vil trives hvis du byr på deg selv, er entusiastisk og kreativ, og liker tanken på at ingen dager er like. Hvis du i tillegg kommuniserer like godt på engelsk som på norsk og er en dyktig ordsmed vil vi gjerne prate med deg!

Vi håper du ønsker å forme din egen rolle i et selskap med store ambisjoner. Ta gjerne kontakt med vår rådgiver fra Dfind, Ingvild Vibe på ingvild.vibe@dfind.no hvis du ønsker å høre mer om oss og rollen. Velkommen til Current! 

Om arbeidsgiver

CURRENT - Charging Electric Vehicles with smart technology. That's what we do! We provide enterprise customers with a market-leading charging platform for electric vehicles (EVs) - fully certified solution by the Open Charge Alliance. Our company has been committed to e-mobility and smart energy management since 2013, almost at the same time as electric cars began hitting the streets. Over the years, we have grown to become the largest independent provider of e-mobility platforms in Scandinavia, with over 12 500 stations and 50 000 users spread across 6 countries.