Cloud Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
388525
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Organisasjoner
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du være med å bygge skyløsninger som bidrar til å redde liv?

Ved vårt hovedkontor i Oslo er det ledig stilling som skyinfrastruktur ingeniør (spesialrådgiver) med kompetanse i Azure.

I Kreftforeningen jobber det ca. 200 ansatte som hver eneste dag går på jobb med ett felles mål – nemlig å komme enda et skritt nærmere vår visjon: «et liv uten kreft». Tre av fire kreftpasienter overlever. Allikevel er det stadig flere som har hatt eller har kreft i Norge - over 100 000 flere enn for 10 år siden. Legg til pårørende og etterlatte; det er mange vi skal møte og kommunisere med. Hver har sine særskilte behov og alle skal oppleve at møtet med Kreftforeningen er enkelt, relevant og ikke minst engasjerende. Derfor satser vi stort på digitalisering og data for å innovere, effektivisere og støtte arbeidet til våre ansatte og frivillige.

Vi har nylig opprettet en ny seksjon for digitale tjenester og teknologiutvikling som skal bidra til å løse dette i tett samarbeid med fagområder og digitaliseringsprogrammet. Seksjonen skal utvikle og implementere en teknologistrategi, modernisere både vår IT-arkitektur og vår applikasjonsportefølje, optimalisere støttefunksjoner, automatisere arbeidsflyt der det er hensiktsmessig, være en rådgivningspartner for fagområder. I tillegg skal vi øke fokuset på informasjonskvalitet og sikkerhet.

Seksjonen trenger flere kloke hoder og du blir en sentral støttespiller for seksjonens leder ved å kunne bidra til å designe, bygge, administrere, forvalte, og sikre programvaresystemer og infrastrukturplattformen som driver våre tjenester.

Har du allerede ideer og tanker om hvordan moderne teknologi kan revolusjonere vårt arbeid? Er du ivrig etter å bidra til vår innsats for kreftsaken? Da bør du fortsette å lese.
 

Hva går jobben ut på?

Som skyinfrastruktur ingeniør vil du være en del av seksjonen for digitale tjenester og teknologiutvikling. Du kan forvente en bred rolle og et stort spenn i arbeidsoppgaver. Du vil få muligheten til å dykke dypt inn i automatisering av driftsoppgaver, infrastruktur og rutiner. Mye av arbeidet vil utføres i skyen. Derfor er det nødvendig med en god forståelse av skyteknologier og infrastruktur, samt erfaring med design og deployment av applikasjoner i skyen. Vi ser for oss at du vil bruke mye tid på infrastruktur og data plattform sammen med datateam vårt:

 • Design, implementer og administrer skyinfrastruktur for dataplattform og andre løsninger i Azure-skyen.
 • Samarbeid med datateam for å planlegge, designe, teste og levere infrastruktur, pipelines og automatisering.
 • Implementer DevOps-praksis og automatisering for kontinuerlig integrasjon og distribusjon.
 • Optimalisere ytelse og kostnader knyttet til skyinfrastruktur.
 • Holde deg oppdatert på den siste utviklingen innen Azure, DevOps og cloud native-teknologier.

Hva er viktig for å lykkes i rollen?

Du er en aktiv deltaker i team og prosjekter, drevet av nysgjerrighet, innovasjon, og en positiv innstilling til endringer. Moderne skyløsninger fascinerer deg, og du blir inspirert av å skape løsninger som optimaliserer forretningspotensialet. I tillegg er du flink til å bygge relasjoner, har gode kommunikasjonsevner, og deler gjerne dine erfaringer og kunnskaper med andre team. Norsk er vårt primære arbeidsspråk, derfor er det viktig at du har gode språkferdigheter i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Hva bør du ha av erfaring?

 • Bachelorgrad i informatikk, informasjonsteknologi eller lignende fagområde er en fordel. Men det viktigste for oss er du har erfaring med oppgavene du skal løse.
 • Minst 3 års erfaring med å bygge og administrere skyinfrastruktur på Azure.
 • Kunnskap og erfaring fra Azure-tjenester som for eksempel Azure API Management, Azure Functions, Virtual Machines, Virtual Network, Storage Account, Azure SQL Databases
 • Erfaring med verktøy for infrastruktur som kode (IaaC) som Terraform eller lignende.
 • God kunnskap om Git og GitHub Actions og god erfaring med bruk av GitHub Actions og Azure DevOps Pipelines.
 • Evne til å skrive skript og kode i ett eller flere språk som Python, C#/.NET, PowerShell, etc.
 • Kjennskap til nettverk, sikkerhet, samsvar og beste praksis for infrastruktur.

Det vil være en stor fordel for oss hvis du har:

 • Kompetanse i SQL og kjennskap til Azure data engineering-verktøy som Azure Data Factory, Azure Databricks eller Microsoft Fabric
 • Kjennskap om Power Platform som Power Apps, Power Automate
 • Kjennskap om containere og orkestratorer som Docker og Kubernetes.

Noen av godene våre 

Vi tilbyr lønn etter avtale, samt gunstige låne- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse. Vi har fleksitid, sommertid og mulighet for trening i arbeidstiden og mener vi har et godt arbeidsmiljø – sertifisert Great Place to Work - med engasjerte og humørfylte kollegaer med variert og høy kompetanse. I Kreftforeningen hverken røyker eller snuser vi i arbeidstiden – vi har tobakksfri arbeidstid. I tillegg har vi en veldig god kantine - så god at den fortjener en plass på denne listen!  

Om arbeidsgiver

Kreftforeningen har 135 000 medlemmer, 25 000 frivillige og 200 medarbeidere, samt tusenvis av givere og en rekke gode støttespillere i næringslivet. Sammen jobber vi hver dag for at kreftrammede og deres pårørende skal ha en best mulig hverdag når sykdommen rammer. Vi jobber også for at færre skal få kreft og enda flere skal overleve sin kreftdiagnose. Vår visjon er «Et liv uten kreft».