CISO

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
300761
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Skorge
Telefonnummer
+4795442145
E-post
pal.skorge@dfind.no
Søknadsfrist
21.11.2022
Søk nå

Lidenskapelig opptatt av sikkerhet og kvalitet?

Vi i Buypass er stolte av jobben vår, og brenner for å utvikle tjenester som gjør det enkelt og trygt å identifisere seg, e-signere og betale. Nå søker vi ny Sikkerhets- og kvalitetssjef (CISO). I rollen som CISO hos oss vil du ha en sentral rolle i et ledende teknologimiljø innenfor sikkerhet, identifikasjon, e-signatur og betaling.

Vårt selskap er en innovativ leverandør av tillits- og betalingstjenester med stor utbredelse, og vi er definert som en samfunnskritisk virksomhet. I rollen som CISO vil du være en viktig pådriver og rådgiver for ledelsen og organisasjonen i arbeidet med informasjonssikkerhet og kvalitet.

Stillingen er en faglig lederstilling uten personalansvar som rapporterer til administrerende direktør i selskapet.

I Buypass er vi store nok til at vi får gjort det vi bestemmer oss for, og samtidige små nok til at du vil få ansvar og tillit til å sette retning.- Vidar Holm, Head of Innovation & Product management.

I Buypass vil du være tett på forretning i et selskap som er tuftet på sikkerhet og tillitstjenester. Du vil som CISO sørge for at styringssystemet vårt for sikkerhet og kvalitet er oppdatert og tilgjengelig, og utføre risikovurderinger av prosesser, systemer, produkter, tjenester og aktører i vår verdikjede. Du må trives å samhandle med andre og får gleden av å samarbeide tett med øvrige fagspesialister i selskapet om informasjonssikkerhet og personvern.

Vi ser etter deg som har opparbeidet deg relevant erfaring og ikke minst er ambisiøs, nysgjerrig og faglig oppdatert på arbeid med informasjonssikkerhet, IT-sikkerhet og kvalitet. Således ønskelig at du har jobbet med sikkerhets- og kvalitetssertifiseringer og revisjoner. Herunder god kunnskap og erfaring med ISMS, ISO27001 og ISO9001.

Du har gjerne arbeidserfaring fra risikostyring, internkontroll, compliance eller internrevisjon, fra en regulert virksomhet eller som konsulent. Om du innehar noen av følgende sertifiseringer teller det positivt for ditt kandidatur - CISSP, CISM, CSX-P, CRISC, CISA og PCI-ISA. Det er for øvrig et krav at du kansikkerhetsklareres for minimum HEMMELIG iht. Sikkerhetsloven.

I Buypass heier vi på faglig utvikling og du vil få mulighet til å videreutvikle og spisse din kompetanse gjennom blant annet kurs og konferanser. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og i 2023 flytter vi inn i splitter nye lokaler i Nydalen. Vi jobber på lag uavhengig av fagområde, bakgrunn, fartstid og livsfase. De som jobber hos oss sier at de opplever et faglig sterkt, dynamisk og hyggelig miljø med høye ambisjoner. Her jobber vi i team med dyktige og engasjerte medarbeidere og alle bidrar til å påvirke fremtidens eID, eSignatur og betalingsløsninger.

Ønsker du å høre mer kan du kontakte våre rådgivere fra Dfind, Pål Skorge (pal.skorge@dfind.no), Pål-Andre Lyngheim (pal.lyngheim@dfind.no). Vi kan også anbefale dere til å gå inn på Baypodden, en podcast i regi av Buypass: https://www.buypass.no/podcast

Vi ser fram til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Buypass tilbyr en komplett portefølje av tjenester for brukervennlig og trygg identifisering, signering og kryptering av data og informasjon gjennom hele den elektroniske verdikjeden. Over 3 millioner nordmenn har en Buypass ID som brukes for sikker identifisering og betaling.Våre løsninger er sentrale for trygg digitalisering i offentlig og privat sektor, og selskapet er definert som en Samfunnskritisk Virksomhet innen området «Digital sikkerhet i sivil sektor» av Justis- og beredskapsdepartementet. Buypass er en kvalifisert tilbyder av tillitstjenester etter lov om elektroniske tillitstjenester (eIDAS-forordningen) og tilbyr kvalifiserte sertifikater for personer, virksomheter og nettsteder. Selskapet er en e-penge og betalingsvirksomhetmed konsesjon fra Finansdepartementet. Vi er underlagt bransjens strengeste revisjonskrav og sertifisert etter ETSI EN 319 411-1/-2 som utsteder av digitale sertifikater generelt og kvalifiserte sertifikater spesielt.Selskapet er sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 9001, ISO/IEC 27001 (standard for informasjonssikkerhet), og PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) godkjent.Les mer om oss her https://www.buypass.no/