CFO

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
282415
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Robert Larsen
Telefonnummer
+4794878163
E-post
robert.larsen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Hurtigruta Carglass søker ny CFO

Vår CFO har valgt nye muligheter utenfor selskapet og vi søker derfor hans etterfølger.

Som CFO i Hurtigruta Carglass vil du ha det overordnede ansvaret for økonomifunksjonen i selskapet.  Dette er en operasjonell rolle og vi ser etter en som er vant til å være “hands on”. Rollen er sentral i selskapet og du vil bli involvert i alt fra strategiske diskusjoner i ledergruppen, til utarbeidelse av business case og analyse av driften. Videre vil du ha det overordnede ansvaret for rapportering, budsjett- og forecastprosessen, samt kontaktperson mot revisor. Hurtigruta er i en prosess med å implementere et nytt ERP-system, Business Central. Vår nye CFO vil bli delaktig i denne prosessen. Stillingen innebærer personalansvar for økonomiavdelingen som per nå består av 6 personer. Vi ser etter deg som hele tiden ser etter løsninger til å jobbe smartere, tør å utfordre det etablerte, og har en proaktiv arbeidsstil. Videre er du  en omsorgsfull, samarbeidsvillig, genuin og engasjert person - i tråd med våre verdier.

Selskapet opererer i en bransje preget av høy konkurranse med kommersielle utfordringer. Vi ser etter deg med erfaring i å jobbe med marginbildet og kan bidra til å løfte lønnsomheten gjennom å drive kostnadsagendaen og initiere tiltak som bidrar til å øke vår konkurransekraft. 

Som en del av det britiske konsernet Belron, vil CFO også bli involvert i et nettverk med tilsvarende roller innad i gruppen, og således delta i et internasjonalt miljø av CFO’er.

Du motiveres av langsiktig resultatoppnåelse, og arbeider strukturert og målrettet. I tillegg er du utviklingsorientert og trives med kontinuerlig forbedringsarbeid. Du vil bidra til at Hurtigruta Carglass når sine ambisiøse mål.  

Selskapet har ambisjoner om vekst både organisk og gjennom oppkjøp. Som CFO vil du derfor, i samarbeid med ledergruppe og eiere, være sentral i alt arbeid i forbindelse med M&A aktiviteter.

Stillingen er sentral i konsernets ledergruppe og en viktig strategisk sparringspartner for CEO og ledergruppen forøvrig. CFO rapporterer til CEO for Hurtigruta i Norge.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • Overordnet ansvar for selskapets økonomi- og regnskapsfunksjon, samt lønn
 • Bidra sterkt inn som en sentral Business Partner for CEO, ledergruppe og andre sentrale personer. Meget delaktig i strategiske diskusjoner og vurderinger
 • Ansvarlig for periodisk rapportering, budsjett og prognoser
 • Personalansvar for økonomiavdelingen
 • Månedlig rapportering til Belron
 • Delta i selskapsvurderinger, DD’er og selskapstransaksjoner
 • Kontaktpunkt mot revisor
 • Ta eierskap til og videreutvikle selskapets BI-løsninger (Power BI)

Faglige og personlige kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har relevant økonomisk bakgrunn og erfaring fra stilling som for eksempel senior controller eller økonomiansvarlig. Vi tror du har erfaring med strategi- og forretningsutvikling, samt jobbet med Business Intelligence-løsninger, og utvikling og automatisering av prosesser. 

Du passer godt sammen med oss om du er en strukturert og resultatorientert person som i tillegg er pålitelig, positiv og imøtekommende. Det er viktig at du har en proaktiv holdning til digitaliseringsprosesser og er løsningsorientert.

Vi tilbyr:

 • Selvstendig rolle med spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • Mulighet for faglig og personlig utvikling
 • Et lønnsomt og solid selskap med ambisiøse planer
 • Et team av engasjerte og kvalifiserte kolleger
 • Bli en del av et selskap som aktivt støtter videre utvikling av selskapets ansatte
 • Godt arbeidsmiljø, samt korte og raske beslutningsprosesser
 • Gode pensjon- forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser
 

For ytterligere informasjon, kontakt Ørjan Gamst på tlf. 957 29 725, mail: ørjan.gamst@dfind.no, eller Robert Larsen i Dfind på tlf. 948 78 163, mail: robert.larsen@dfind.no.  

Søknader behandles fortløpende. 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

 

 


 

Om arbeidsgiver

Hurtigruta Carglass er et av Norges ledende firma innen montering og reparasjon av bilglass. Vi er en organisasjon i vekst og trenger derfor stadig nye medarbeidere innenfor våre satsningsområder. Vi har per i dag 250 ansatte fordelt på 87 avdelinger i hele Norge. Hurtigruta Carglass AS er en del av Belron® konsernet, som er verdens ledende selskap innenfor reparasjon og utskifting av ruter. Belron® har virksomhet i 40 land, og har et team på over 30 000 ansatte som betjener mer rundt 15 millioner kunder hvert år. Vi er opptatt av at våre ansatte trives hos oss! Derfor tilbyr vi den rette kandidaten en meget spennende stilling med gode utviklingsmuligheter. Vi kan tilby deg konkurransedyktige betingelser, treningsavtale, meget gode forsikringer for deg og din familie samt veldig gode kollegaer!Hurtigruta Carglass er opptatt av et godt samhold og arbeidsmiljø og har derfor jevnlige arrangementer og aktiviteter hvor alle kan delta. Vi i Hurtigruta Carglass vektlegger å bli kjennetegnet som en god arbeidsplass. Vi har en grunnleggende overbevisning om at alle medarbeidere og ansatte er særdeles viktige bidragsytere i prosessen med å bli en bedre, tryggere og mer konkurransedyktig bedrift.