Byggeledelse

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
360078
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ylva Holby
Telefonnummer
+4741399242
E-post
ylva.holby@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vi satser på byggeledere!

Vi søker engasjerte og erfarne byggeledere!

Dfind Epi er på utkikk etter flere dyktige byggeledere innen bygg- og anleggsbransjen. Vi setter mennesket i sentrum, fordi vi vet at medarbeidere som trives, utfører den beste jobben. Nå ønsker vi oss flere byggeledere med på laget og ser etter deg som vil gjøre en positiv forskjell - både faglig og i teamet, og som er klar for å bli en del av vårt voksende fellesskap. 

God byggeledelse er uvurderlig for ethvert bygge- og anleggsprosjekt, og en byggeleder er selve limet som holder det hele sammen. Byggelederen omsetter erfaring og innsikt til handling ute på byggeplassen og legger til rette for et godt arbeidsklima og samarbeid. I Dfind Epi mener vi at alle byggeprosjekter er avhengig av erfarne og trygge byggeledere for å sikre rasjonell fremdrift, beslutningstaking og kontroll. Derfor er byggeledelse et viktig satsningsområde hos oss.

Hvorfor velge Dfind Epi:

Hos oss blir du en del av et faglig sterkt miljø og får jobbe med spennende prosjekter i Oslo-området. Vårt mål er at du får utvikle deg som byggeleder, samtidig som du får muligheten til være med å videreutvikle et selskap som vi alle kan være stolte av. Godt arbeidsmiljø er viktig for oss i en travel hverdag, og vi mener humor og samarbeid er viktige ingredienser for å oppnå dette. Vi er en sosial gjeng som blant annet drar på årlige firmaturer der vi garanterer god stemning og opplevelser.

Menneskene fokus: Hos oss er menneskene viktigst. Vi bryr oss om våre medarbeideres trivsel og utvikling.

Karriereutvikling: Du vil få muligheten til å vokse både personlig og faglig i et støttende miljø.

Spennende prosjekter: Vi jobber med spennende bygg- og anleggsprosjekter i Oslo-området som gir deg muligheten til å utvikle din ekspertise.

Dedikert team: Du blir en del av et dedikert team som jobber sammen mot felles mål. 


Hvem er du?

Vi ser etter deg som minimum har en relevant bachelor og fem års erfaring som byggeleder. Du har en god forståelse for hva som skal til for å lykkes i rollen og har erfaringen og de personlige egenskapene som skal til for å lede komplekse prosjekter. Som leder ser du potensialet i menneskene og kunnskapen rundt deg, og sørger for at dine lagspillere trekker i samme retning. Du bør kunne formidle dine tanker tydelig og forstå andres perspektiver. Vi ser også for oss at du motiveres av å tenke nytt og ser verdien i å være med å skape et selskap vi alle har lyst å jobbe i.

Hvis du vil være med på denne spennende reisen sammen med oss, oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Sammen skal vi forme et spennende og meningsfullt arbeidsmiljø.

Vi gleder oss til å høre fra deg!


 

Om arbeidsgiver

Dfind Epi AS er et konsulentselskap som leverer ledere til bygge- og anleggsprosjekter. Vi jobber primært for offentlige og private byggherrer, men har også oppdrag på vegne av entreprenører. Selskapet ble startet i 2019 og er en del av Randstad Norway. Motivasjonen bak satsingen har vært å skape et konsulentselskap der menneskene er i sentrum av alt vi gjør. Vi ansetter mennesker som innehar et godt sett av mellommenneskelige egenskaper. Vi har også et sterkt fokus på å videreutvikle ferdigheter som vi mener er viktige for å lede prosjekter på en god måte. Med Randstad som eier og Dfind som søsterselskap, har vi god erfaring med å finne riktige mennesker til riktige prosjekter, samtidig som vi vet hva som skal til for at folk skal trives i jobben og at de blir værende. Vi er i dag 15 konsulenter og er et av Randstad Norway sine satsningsområder. Dfind Epi kombinerer smidigheten og pågangsmotet til et lite konsulentselskap med tryggheten og kunnskapen til vårt morselskap, noe vi mener vil skape svært spennende muligheter for våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere i tiden som kommer.Vi holder til i flotte lokaler i Tullinkvartalet, og har et sterkt støtteapparat i ryggen.