Business Performance Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
319610
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ørjan Gamst
Telefonnummer
+4795729725
E-post
orjan.gamst@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Business Performance Manager

Business Performance manager, Telia Fixed (TV and Broadband) 

Akkurat nå ser vi etter en Business Performance manager til forretningsområdet Telia Fixed, som er plassert i vår Consumer-avdeling. I rollen vil du ha det overordnede ansvaret for den finansielle oppfølgingen innenfor vår fastnettsvirksomhet (TV, Streaming, Content og Bredbånd).

På mange måter blir du en kommersiell økonomisjef for forretningsområdene og vil være en viktig støttespiller for forretningsområdets ledergrupper. Sentralt er å være en pådriverfor å sikre vekst, optimalisering av lønnsomhet og en pådriver for resultatforbedringer som bidrar til å oppnå viktige strategiske og økonomiske ambisjoner.

Du blir også en del av vårt Business Performance team, et team på syv som jobber tett mot Consumer i Telia Norge, og som sikrer god økonomistyring og effektive prosesser. 

Rollen har atlså en stor bredde og variasjon, med eksponering både ut mot den kommersielle organisasjonen og en profesjonell finansorganisasjon. Dette er en rolle med rom å vokse i, hvor du alltid vil ha et solid business controlling-miljø rundt deg. For den rette personen er dette stedet å være! 

Stillingen rapporterer til Head of Business Performance Consumer og er organisert i finansavdelingen til Telia Norge, men med en tydelig forankring i Consumer. 

Dine ansvarsområder: 

  • P&L rapportering, finansiell oppfølging og utarbeide prognoser for Telia Fixed
  • Sparringspartner og utfordrer rundt kommersielle beslutninger og finansiell styring for ledergruppen 
  • Utarbeide investeringsanalyser og business case
  • Bistå med økonomiske vurderinger i gjennomføringen av større kommersielle prosjekter 
  • Analyser av og vurderinger rundt vår finansielle utvikling og utvikling i de viktigste drivere: kunde, segment, produkt, profitabilitets KPIer etc. ● Basert på innsikt i trender og den finansielle utviklingen, initiere eller være pådriver for tiltak som adresserer utviklingen og sikrer at vi når våre finansielle mål 
  • Bidra til effektivisering og bedre innsikt 

Er dette deg? 

Vi tror du har en naturlig nysgjerrighet til å forstå, utfordre og skape bevegelse for fremgang og resultater. Du formidler budskap på en måte folk forstår, og kommuniserer godt på tvers av organisasjon og miljøer, og liker å bygge relasjoner mot ulike miljøer. Du holder deg oppdatert på marked og trender, og har en sterk interesse for å dykke ned i datagrunnlag for å identifisere kundetrender og omdanne disse til forretningsmuligheter. Til sist, du har et sterkt kommersielt tankesett og god forretningsforståelse. 

Vi tror at du Ideelt sett har du 5-10 års erfaring, gjerne fra roller som Business Controller, Business Performance, Business Partner eller fra konsulentbransjen. Du har gjennomerfaring opparbeidet deg erfaring med å se det store bildet, identifisere drivere og bygget et kommersielt mindset. Du trives like godt med Excel som Powerpoint og er en god historieforteller. Føler du at dette beskriver deg, så tar vi gjerne en prat med deg!

Mer enn bare en jobb! 

Uavhengig av hvilken roller du ser etter, vil vi gi deg verktøyene og støtten du trenger for å utvikle deg både faglig og personlig – i et fellesskap. Vi kan tilby deg din neste store mulighet i et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg på Økern Portal. Vi respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber vi fleksibelt og kan tilby et bredt spekter med ansattgoder.

For ytterligere informasjon, kontakt Ørjan Gamst i Dfind på tlf. 957 29 725, mail: orjan.gamst@dfind.no.

Om arbeidsgiver

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.