Business Controller

Publisert
Nærbø
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
328068
Arbeidssted
Nærbø
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Silje Finnskog Jensen
Telefonnummer
+4747304857
E-post
silje.finnskog.jensen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Gode økonomiske vurderinger for kloden, dyra og deg!

Business Controller

Vårt mål er å skape reell verdi for samfunnet, samtidig som vi har lønnsom økonomisk vekst. Nå ser vi etter en analytisk og forretningsorientert Business Controller som trives med å jobbe tett på et profesjonelt og bærekraftig miljø, og som ønsker å sitte i skjæringspunktet økonomi, analyse og drift. 

Du får anledning til å jobbe tett på bærekraftig produksjon med økonomistyring, analyser og vurderinger! Du vil støtte økonomisjef og CFO, i tillegg til å være en sentral operativ sparringspartner for øvrige avdelinger. Videre er månedlige- og årlige rapporteringer, kostnadsanalyser og vurderinger, samt løpende ad-hoc analyser en viktig del av stillingens leveranser. Akkurat nå jobber vi med å implementere et nytt ERP-system. Som Business Controller får du også bli med å lede prosesser med å sikre at vi har god forvaltning av økonomidata, effektiv systemstøtte til økonomiprosessene og bidra til å sikre en god ERP-løsning over tid. 
 

Sentrale oppgaver:

  • Løpende analysearbeid og kostnadskontroll
  • Bidra til videreutvikling av gode finansielle prosesser og rutiner
  • Delta aktivt i forecastprosesser
  • Utarbeide økonomiske analyser og beslutningsunderlag
  • Månedsavslutning og årsrapportering
  • Bidra til kontinuerlig utvikling og full utnyttelse av ERP-løsningen


Vi ønsker oss en forretningsorientert, nytenkende, ansvarlig og samarbeidsvillig kollega. Du er et godt valg for oss hvis du har høyere økonomisk utdannelse, på master- eller bachelornivå, solid økonomierfaring og analytiske ferdigheter, gjerne fra revisjon eller controlling. I tillegg ønsker vi oss regnskapsforståelse og gode ferdigheter i digitale verktøy som PowerBI og Excel.

Vi er et godt valg for deg som ønsker en selvstendig rolle hvor du får jobbe tett med drift, finansiell rapportering, analyse og systemer. Du får muligheten til å bli lagspiller i en avdeling som består av 13 dyktige og samarbeidsorienterte kollegaer som deler kunnskap og støtter hverandre for å nå teamets mål. Stillingen har stor variasjon i oppgaver og vil kunne gi deg en meget god mulighet til å utvikle deg innen virksomhetsstyring og generell økonomistyring, i et meget godt og utviklingsorientert miljø på vakre og stormfulle Jæren. 

Alle gårder som leverer kylling til oss er drevet av flotte bønder på Jæren. Vi er stolte av å ha med denne gjengen på laget, som tar ansvar for dyrevelferd og miljø. Vi er også en sentral sponsor for idrettslag i lokalsamfunnet. Rollen rapporterer til Økonomi- og HR sjef. 
 

Vi skal være et godt valg for kloden, dyra og deg! Trenger du flere grunner, kan du bli enda litt bedre kjent med oss her: https://www.denstoltehane.no/informasjon-om-oss/
 

Er du nysgjerrig på muligheten? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg og ber deg sende inn din CV og søknad, i henhold til GDPR, via www.dfind.no. Om du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med Dfind ved Business Area Manager Silje Finnskog Jensen på silje.finnskog.jensen@dfind.no eller Advisor Erlend Sando på erlend.sando@dfind.no 

Om arbeidsgiver

Den Stolte Hane er en av Norges ledende kylling- og eggprodusenter. Vi utvikler, produserer, selger og markedsfører kylling og egg. Vi er en del av Scandi Standard AB, Nordens største kyllingprodusent med virksomheter i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Irland. Våre sterkeste merkevarer er Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Kronfågel, Danpo, Manor Farm, Naapurin Maalaiskana og Chicky World. I Norge har vi fabrikker på Nærbø på Jæren, Stokke ved Tønsberg og på Ski. Vårt hovedkontor ligger på Bryn i Oslo. Les gjerne mer på www.scandistandard.com og www.denstoltehane.no.