Business Area Manager

Publisert
Stavanger
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
229110
Arbeidssted
Stavanger
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Beathe Knudstad-lopez
Telefonnummer
+4791846815
E-post
beathe.knudstad-lopez@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Er du en leder med passion for people og med ambisjoner til Stavanger kontoret

Vi søker en dyktig leder med bakgrunn fra rekrutteringsbransjen som vil bistå spennende selskaper med rekruttering av fagspesialister og ledere i Stavanger

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser etter deg som er utadvendt, positiv og energisk og som vil være med på å skape vekst. Gjennom din interesse for næringslivet identifiserer du muligheter og vekst, og du vil bidra til at våre samarbeidspartnere har rett kompetanse og når sine mål. 
Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. 

Vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. I Stavanger  holder vi til i FOMO på Forus. Vi jobber i team så det er lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveranse metoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere, og vi har alltid høy fokus på kvalitet. 

Du vil få ansvar for Dfind sin virksomhet i Stavanger; herunder utarbeidelse og oppfølging av budsjett og prognoser. Du vil utarbeide, gjennomføre og følge opp strategiplaner i samsvar med selskapets strategi og mål, og være en pådriver på utarbeidelse og oppfølging av driftsmål og KPI'er. Mye av vårt arbeid innebærer å proaktivt delta i salgsaktiviteter og nettverksbygging, samt å utvikle eget og avdelingens nettverk hos eksisterende og nye kunder. Du skal være med å videreutvikle organisasjonen i Stavanger, så ditt personalansvar vil vokse i takt med at vi blir flere lokalt. I dette ansvaret ligger kompetanseutvikling, coaching og ressursplanlegging av avdelingens fremtidige teammedlemmer. I tillegg kommer du til å aktivt bidra til et godt samarbeid innad i selskapet og være en bidragsyter i utviklingen av Dfind og Randstad-konsernet. Du vil rapportere til Direktør Regioner Beathe Knudstad-Lopez.

Med deg har du 3-årig universitet-/høyskoleutdanning, men det er ønskelig med masternivå. Relevant arbeidserfaring kan kompenseres for manglende formell utdannelse. Du har også flere års erfaring som leder, og du har levert gode resultater som rådgiver innenfor ett eller flere av våre fagområder. Bakgrunn fra en markeds- og salgsorientert organisasjon vil hjelpe deg til å lykkes i denne stillingen, i tillegg til god kjennskap til næringslivet i Stavangerregionen.

I vår profesjon lykkes du aller best ved å være initiativrik, engasjert og en nettverks- og relasjonsbygger. 

 

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi alle parter de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss betyr det: “Passion for people”. 

Du må kunne identifisere deg med selskapets verdier: 
•to know
Vi er spesialister. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest. 

• to serve 
Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje. 

• to trust 
Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte. 

• striving for perfection 
Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. 

• simultaneous promotion of all interests
Vi skal ivareta alle parters interesse gjennom våre leveranser

 

Har du hengt med så langt og har spørsmål om stillingen? Da er du velkommen til å kontakte Direktør Regioner; Beathe Knudstad-Lopez på beathe.knudstad-lopez@dfind.no eller på tlf; 918 46 815

 

Om arbeidsgiver

Om Dfind Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid. I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger. Les mer om oss på www.dfind.no