Business Area Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
388564
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Rune Borgen
Telefonnummer
+4740021431
E-post
rune.borgen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du jobbe med verdensledende produkter mot forsvars-, luft- og romfartsmarkedet?

Trives du i skjæringspunktet mellom tekniske produkter, rådgivning og utvikling av kunderelasjoner? Da bør du lese videre!

Bredengen jobber med små og store aktører innen forsvars, luft-, og romfartsmarkedet, og har levert innovative produkter til en rekke kommersielle og forsvarsrelaterte prosjekter helt siden etterkrigstiden. Bredengen har opparbeidet seg et høyt verdsatt merkenavn, med lojale og stabile kunder. Du vil derfor jobbe med teknisk rådgivning og kommersiell utvikling i samarbeid med våre kunder som allerede kjenner oss godt. Sammen med våre verdensledende produsenter, vil du sitte i førersete for å bidra til noen av de mest krevende og samfunnsnyttige teknologiprosjektene i norsk forsvars-, luft- og romfartsindustri. I tillegg til "state of the art" komponenter har vi nå også startet produksjon av egne totalløsninger som våre kunder setter stor lit til. 

Hva skal du jobbe med:

 • Teknisk og kommersielt produktansvar for forsvars-, luft- og romfartsmarkedet.
 • Aktiv oppfølging og utvikling av eksisterende kundeportefølje.
 • Ansvarlig for teknisk dokumentasjon og løsningsdesign.
 • Ansvarlig for at pris- og leveringsbetingelser er konkurransedyktige.
 • Bistå med å sikre leveranser og teknisk støtte.
 • Du samarbeider med internasjonale leverandører for å sikre best mulige resultater.

Du vil bli en viktig del av et svært dedikert salgsteam med høy kompetanse og stort engasjement. Med deg på laget, vil vårt team bestå av seks motiverte og flinke folk. Vi kjennetegnes med svært god produktteknisk kunnskap, flere har ingeniør-teknisk bakgrunn, hvor den enkelte trives med å dykke dypt i tekniske løsninger kombinert med resultatorientert fokus. I vårt team vil du ha ansvar for dedikert produktportefølje, bransjeansvar og vil fungere som KAM for våre største nøkkelkunder.

Vi tror du har noe av følgende:

 • Relevant teknisk utdannelse, gjerne elektronikk eller lignende
 • Teknisk erfaring fra radioteknologi, signalbehandling, radar eller fiberoptikk.
 • Kjennskap til forsvars-, luftfarts- og romfartsmarkedet er en stor fordel.
 • Salgserfaring rettet mot relevante bransjer og kunder er ønskelig.
 • Gode engelskkunnskaper er nødvendig, norskkunnskaper er en fordel.
 • Muligheten til å bli sikkerhetsklarert, er hensiktsmessig.
 • Ambisiøs og lærevillig med interesse for teknologi og forretningsutvikling.
 • Nysgjerrighet og er serviceorientert, liker å kommunisere effektivt med mennesker.


Hos oss får du:
Bredengen kan tilby mye frihet, i en rolle der du har store muligheter til å utforme arbeidsdagen slik du selv ønsker. Du vil bli en del av et mindre selskap, der samarbeid er sentralt og det sosiale i fokus. Sist, men ikke minst, vil du få muligheten til å dykke ned i spennende teknologi, og selv påvirke hva du ønsker å fordype deg i.

Vi legger stor vekt på at vi skal trives på jobb, samtidig som vi hele tiden utvikler oss faglig og personlig. Selskapet har også et sterkt fokus på etter- og videreutdanning og du vil få muligheten til å få faglig påfyll både i inn- og utland. Du vil dessuten den første tiden få tildelt en mentor, som vil ha ansvaret for å gi deg en god onboarding og daglig oppfølging. Vi tilbyr også selvsagt konkurransedyktige betingelser. I Bredengen tar vi bærekraft på alvor og har en tydelig strategi på en lavest mulig miljøbelastning. Alle våre komponenter er av svært høy kvalitet og vi påvirker våre leverandører til alltid å bli enda bedre.

Er du nysgjerrig?
Ja, da ønsker vi å høre fra deg. Kontakt gjerne våre rådgivere i Dfind for en kort prat. Rune Borgen (400 21 431) eller Henrik Hummel (954 28 242). Søknader behandles fortløpende og konfidensielt. 

Om arbeidsgiver

Bredengen AS ble grunnlagt som Carl Bredengen & Co i 1926. Så langt tilbake som 1935 inngikk Bredengen en distributøravtale med Huber+Shuner, en innovativ bedrift som satset på radio og teleteknikk. I dag er vi en markedsledende leverandør av komponenter til transmisjonsteknikk og kommunikasjonsteknologi. Det familieeide selskapet består i dag av 19 dedikerte ansatte på Furuset i Oslo. Her leverer vi kvalitetsprodukter til telecom, maritim, samferdsel, broadcast, luft- og romfart, samt forsvarsmarkedet. Vi er en foretrukket forretningspartner i alt fra komponent til komplett system.