Business Area Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
198094
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Endresen Thorseth
Telefonnummer
+4798831630
E-post
ingrid.thorseth@dfind.no
Søknadsfrist
23.06.2021
Søk nå

Vil du jobbe med verdensledende produkter mot forsvars-, luft- og romfartsmarkedet?

Trives du i skjæringspunktet mellom tekniske produkter, rådgivning og utvikling av kunderelasjoner? Da bør du lese videre!

Bredengen jobber med små og store aktører innen forsvars, luft-, og romfartsmarkedet, og har levert innovative produkter til en rekke kommersielle og forsvarsrelaterte prosjekter helt siden etterkrigstiden. Bredengen har opparbeidet seg et høyt verdsatt merkenavn, med lojale og stabile kunder. Du vil derfor jobbe med teknisk rådgivning og kommersiell utvikling i samarbeid med våre kunder som allerede kjenner oss godt. Sammen med våre verdensledende produsenter, vil du sitte i førersete for å bidra til noen av de mest krevende og samfunnsnyttige teknologiprosjektene i norsk forsvars-, luft- og romfartsindustri.

Arbeidsoppgaver:

 • Teknisk og kommersielt produktansvar for forsvars-, luft- og romfartsmarkedet.
 • Aktiv oppfølging og utvikling av eksisterende kundeportefølje.
 • Ansvarlig for teknisk dokumentasjon og løsningsdesign.
 • Ansvarlig for at pris- og leveringsbetingelser er konkurransedyktige.
 • Bistå med å sikre leveranser og teknisk støtte.
 • Sammen med anerkjente internasjonale leverandører vil du jobbe på tvers for å sikre best mulig leveranser.
   

Du vil bli en viktig del av et svært dedikert salgsteam med høy kompetanse og stort engasjement. Med deg på laget, vil vårt team bestå av seks motiverte og flinke folk. Vi kjennetegnes med svært god produktteknisk kunnskap, flere har ingeniør-teknisk bakgrunn, hvor den enkelte trives med dykke dypt i tekniske løsninger kombinert med resultatorientert fokus. I vårt team vil du ha ansvar for dedikert produktportefølje, bransjeansvar og vil fungere som KAM for våre største nøkkelkunder.

Kvalifikasjoner:

 • Utdanning innen elektronikk eller lignende.
 • Teknisk erfaring fra radioteknologi, analog eller digital signalbehandling, radar, fiberoptikk mv.
 • Det er en stor fordel med kjennskap til forsvars-, luft- og romfartsmarkedet.
 • Gjerne har noe salgsrelatert erfaring mot relevante bransjer og kunder.
 • Gode engelskkunnskaper. Det er fordel med norskkunnskaper, men ikke et krav.
 • Det er en fordel å enten være sikkerhetsklarert eller kunne bli sikkerhetsklarert.
 • Lærevillig og ambisiøs, og som ønsker å jobbe i grensesnittet mellom det tekniske og kommersielle. 
 • Du er nysgjerrig og serviceorientert, og du liker å kommunisere med mennesker.
   
Vi tilbyr
Bredengen kan tilby mye frihet, i en rolle der du har store muligheter til å utforme arbeidsdagen slik du selv ønsker. Du vil bli en del av et mindre selskap, der samarbeid er sentralt og det sosiale i fokus. Sist, men ikke minst, vil du få muligheten til å dykke ned i spennende teknologi, og selv påvirke hva du ønsker å fordype deg i.

Vi legger stor vekt på at vi skal trives på jobb, samtidig som vi hele tiden utvikler oss faglig og personlig. Selskapet har også et sterkt fokus på etter- og videreutdanning og du vil få muligheten til å få faglig påfyll både i inn- og utland. Du vil dessuten den første tiden få tildelt en mentor, som vil ha ansvaret for å gi deg en god onboarding og daglig oppfølging. Vi tilbyr også selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Mer informasjon
Er du nysgjerrig på dette og ønsker en kort samtale, ring våre rådgivere i Dfind: Ingrid Endresen Thorseth (988 31 630) eller Henrik Hummel (954 28 242). Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet konfidensielt. Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.

I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi også om at du laster opp søknadsbrev. Vi innhenter også vitnemål og eventuell annen relevant kursdokumentasjon og relevante sertifikater på kandidater som går videre i prosessen.

Søknadsfrist: Snarest.

Om arbeidsgiver

Bredengen AS ble grunnlagt som Carl Bredengen & Co i 1926. Så langt tilbake som 1935 inngikk Bredengen en distributøravtale med Huber + Suhner AG, en innovativ bedrift som satset på radio og teleteknikk. I dag er de en markedsledende leverandør av komponenter til transmisjonsteknikk og kommunikasjonsteknologi. Det familieeide selskapet består i dag av 15 dedikerte ansatte på Furuset i Oslo. Her leverer de kvalitetsprodukter til telecom, offshore, energi- og forsvarsmarkedet, og er en foretrukket forretningspartner i alt i fra komponent til komplett system.