Business Analyst

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
384469
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ørjan Gamst
Telefonnummer
+4795729725
E-post
orjan.gamst@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du utvikle deg i en controllerrolle med stor variasjon og stort mulighetsrom?

Om stillingen:

Som Business Analyst hos oss vil du ha en sentral og synlig rolle ut mot driftsmiljøet i de porteføljeselskapene du har ansvaret for. Du vil løpende sparre, utfordre og støtte eiendoms- og driftssjefer i finansielle spørsmål, analyser og vurderinger. 

Du vil ha ansvaret for finansiell rapportering for porteføljeselskapene, samt en viktig bidragsyter inn i prognoseprosesser og andre oppgaver i forbindelse med periodeslutt. I rollen ligger også ansvaret for å sikre korrekt regnskapsførsel som legger grunnlaget for god styring av de enkelte eiendommene. 

Dette er en veldig utviklende stilling med stor variasjon og bredde i oppgavene. Viser du initiativ og engasjement, så er dette et selskap og en rolle du vil kunne få mange utfordrende oppgaver og muligheter i. 

Du vil bli en del av et controllerteam som jobber og utvikler seg mye sammen på tvers av konsernselskaper. Stillingen rapporterer til økonomidirektør for Aspelin Ramm Eiendom. 

Noen av dine ansvarsområder:

  • Økonomiansvarlig for utvalgte selskaper/porteføljer, herunder periodisk intern rapportering

  • Analyse av finansielle resultater, avvik og nøkkeltall
  • Bistå med utarbeidelse av prognose
  • På bestilling eller eget initiativ, gjennomføre analyser og bygge business caser knyttet til driften og investeringer i porteføljeselskaper
  • Kvalitetssikre regnskapsdata og leverandøroppfølging
  • Pådriver for utvikling og strukturering av innkjøp innenfor utvalgte kategorier på tvers av selskaper i konsernet

Din erfaring og kompetanse:

Vi tror at du har en solid utdannelse i økonomi/revisjon, eller tilsvarende på Master-nivå. I denne rollen tenker vi at to-tre års bakgrunn fra revisjon vil være ideelt. Alternativt en relevant controller-bakgrunn, gjerne fra eiendomsbransjen, eller annen objekt-finansiert virksomhet. 

Hvorfor jobbe i Aspelin Ramm: 

  • Nyopprettet selvstendig rolle hvor det er stor mulighet til å styre opp og påvirke sin egen arbeidsdag og engasjere seg utover det som ligger i rollen
  • Aspelin Ramm er langsiktige og dedikerte til å lykkes sammen som et helhetlig team 
  • Et selskap som er anerkjent for et svært trivelig og godt arbeidsmiljø 
  • I tillegg til konkurransedyktige betingelser, legges det stor vekt på personlig og faglig utvikling

Vi har lyst til å høre fra deg!

Anser du deg som en analytisk person, en som liker å ta initiativ, finner oppgaver og ser etter muligheter til forbedring? Kommer du lett i kontakt med folk og er flink til å kommunisere? Da vil vi veldig gjerne ta en prat med deg!

Ønsker du mer utfyllende informasjon om selskapet og stillingen, vil vi gjerne høre fra deg. I første omgang tar vi gjerne en uforpliktende prat. Du er selvfølgelig velkommen til å sende oss din kortfattede søknad og CV.

Om arbeidsgiver

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler som ønsker å bidra til en bærekraftig byutvikling. Vi utfører komplekse prosjekter hvor målet er å skape gode bymiljøer og attraktive byrom. Med god arkitektur, varige materialer og respekt for omgivelsene har vi realisert mange prisvinnende prosjekter, blant våre siste prosjekter; Pressens hus som blant annet fikk Oslo bys arkitekturpris i 2022 og Sommerro som mottok Cityprisen i 2023. Aspelin Ramm har tidligere vært sentral i utformingen av blant annet Vulkan og Tjuvholmen i Oslo, samt Union Brygge i Drammen.For tiden arbeider vi med spennende prosjekter i Oslo sentrum, blant annet Landbrukskvartalet, Spektrum og Bakgårdsslottet i Parkveien. Vi har også gått tungt inn i Oslo Science City med et utviklingsprosjekt sammen med Blindern Studenterhjem og bygging av Campus Ullevål i partnerskap med NGI – Norges Geotekniske Institutt.Utenfor Osloregionen er vi aktive i Gøteborg og Stockholm.