BI-utvikler

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
319701
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Skorge
Telefonnummer
+4795442145
E-post
pal.skorge@dfind.no
Søknadsfrist
29.03.2023
Søk nå

Vil du være med å gjøre hverdagen enklere og verden mindre?

Har du 2-3 års erfaring med Power BI? Vil du jobbe i en av Bergens viktigste næringer? Da bør du sjekke denne muligheten som BI-utvikler i G2 Ocean.

I G2 Ocean vil du jobbe i et spennende, globalt selskap med hovedkontor i Bergen. IT-enheten er felles for våre tre selskaper G2 Ocean, Gearbulk og Grieg Maritime Group, og du vil sikre brukervennlige løsninger for nærmere 500 kolleger. Stillingen er i avdelingen vi har valgt å kalle BI/Analytics & Development, som er en av tre områder i vår IT-enhet. De to andre er Cyber Security og Cloud Infrastructure & Support.

På hovedkontoret i Bergen er vi i dag 70 personer, hvorav 18 på IT. Det store flertallet av våre kolleger befinner seg ombord på skipene våre, og jobber under andre tidssoner enn det vi gjør. Det er derfor viktig at du som skal inn i denne rollen, er klar over de forutsetninger vi jobber under. Du vil i det daglige jobbe opp mot alle de tre selskapene våre, og få en spennende og variert arbeidshverdag.

Du vil få en selvstendig og fleksibel rolle i et team bestående av flinke utviklere, som har stort fokus på kompetansedeling og videreutvikling. Da vi jobber på tvers av landegrenser, er arbeidsspråket engelsk. Det er viktig at du behersker engelsk dagligtale, men ekte bergensk humor, må vi også ha, for å sikre det gode arbeidsmiljøet. Dette gir deg en unik mulighet til å jobbe lokalt, men tenke globalt.

Dine kommende dyktige og dedikerte kolleger, sitter bokstavelig talt på bryggekanten i hjertet av Bergen, hvor vi har lyse og luftige lokaler, med tilhørende gode treningsfasiliteter og en innbydende kantine.

Har du lyst til å være med på en spennende reise fremover, ønsker vi å høre fra deg.

Om arbeidsgiver

G2 Ocean er en joint venture mellom to av verdens største open hatch- rederier, Gearbulk og Grieg Maritime Group. Siden G2 Ocean ble lansert i 2017, har selskapet blitt en av verdens største skipsoperatører innen sitt segment.G2 Ocean opererer en flåte på over 120 open hatch og bulk fartøyer i ulike størrelser. De viktigste varene som fraktes på våre fartøyer er tremasse og andre skogprodukter, aluminium, stål, granitt og industrielle mineraler.Med virksomhet som dekker seks kontinenter og 320 dedikerte og erfarne ansatte, har vi ressursene og den dype lokalkunnskapen som er nødvendig for å støtte industrier over hele verden med deres logistikkbehov.Les mer om oss på www.g2ocean.com