Backend-utvikler

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
383834
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Linn Falao Welin
Telefonnummer
+4740021491
E-post
linn.falaowelin@dfind.no
Søknadsfrist
snarest
Søk nå

Bli med på å forme fremtidens digitale kundetjenester hos OBOS!

Over en halv million mennesker bor i et boligselskap som er forvaltet av OBOS. Vi jobber med å gjøre livet som eier, beboer og styremedlem best mulig. OBOS utvider stadig sin digitale verktøykasse for å skape nye muligheter, og vi trenger din hjelp!

I Digitale kundetjenester, en del av Divisjon IT og digital, får du en nøkkelrolle i utviklingen av våre kundesentrerte tjenester. Dette inkluderer viktige verktøy som Styrerommet, Vibbo, OBOS-appen og nettsidene våre, som brukes i både Norge og Sverige.

Avdelingen består av 38 dedikerte personer, inkludert forretningsutviklere, produkteiere, UX- og innholdsdesignere, samt flere utviklere. Vi jobber i tverrfaglige produktteam preget av sterk fellesskapsfølelse og lidenskap for digital tjenesteutvikling. Du blir en del av et dedikert team på snart 13 personer, sammen med produkteiere, supportmedarbeidere og andre utviklere.

Som Backend-utvikler vil du være en pådriver for hyppig utrulling av kode og sørge for høy kvalitet på det vi leverer. Hos oss vil du være involvert i hele utviklingsprosessen, fra å vurdere teknologivalg og arkitektur til å sikre god fremdrift for å nå våre mål. Kanskje har du jobbet noen år i byrå eller in-house og ønsker å være med på å bygge et nytt fagmiljø hvor man i stor grad selv definerer teknologivalg? Vi står foran en spennende innovasjonsreise støttet av moderne teknologi, og vi trenger deg!

Vi ser etter deg med minimum 5 års erfaring innen utvikling og drift av Node JS/NextJS- applikasjoner i skyen. Det er viktig at du er kjent med fleksible arbeidsmetoder og har en interesse for å optimalisere og forbedre tekniske prosesser og systemer. Erfaring med C# og/eller Kotlin er en fordel, men ikke et krav. Vi benytter også verktøy som GitHub, Splunk, Sentry og flere andre i vårt utviklingsmiljø, og løsningene våre er hostet med Kubernetes i Azure. Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig, er viktig.

For å lykkes og trives hos oss, må du være nysgjerrig, lærevillig, og engasjert. Hos oss vil du bli en del av et lite, men svært kompetent team, tett på et stort og mangfoldig IT-miljø i OBOS. Vi har fokus på smidig tilnærming og høyt tempo, og vi tror at du vil like det. Og ja,
vi har det selvfølgelig gøy på jobben!

Hvorfor velge oss? 
Vi bygger opp et sterkt internt miljø for å få enda bedre kompetanse på ny teknologi og innovative løsninger. Hos oss vil du få gode utviklingsmuligheter og mulighet til å være med på å forme veivalg sammen med et stadig voksende fagmiljø. Vi brenner for samfunnsengasjementet og stoltheten over byene våre, og vi legger vekt på å skape en inkluderende kultur, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos oss får du en jobb med mening!

Vi tilbyr et inspirerende og innovativt miljø med høy faglig kompetanse, samt interessante og utviklende arbeidsoppgaver som gjør det gøy å gå på jobb. OBOS investerer i sine ansatte og tilbyr gode ordninger som fleksitid, sommertid, pensjons- og forsikringsordninger, samt firmahytter.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i OBOS? Lytt til podkasten "Work in..." https://www.obos.no/dette-er-obos/jobb-i-obos/work-in-podcast/  eller besøk hjemmesiden vår https://obos.no/jobb.
Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med teknologi i OBOS? https://www.obos.no/dette-er-obos/jobb-i-obos/jobb-med-teknologi/

Besøk gjerne vår GitHub-side for å utforske Grunnmuren, vårt designsystem: https://github.com/code-obos.

Hos oss blir du en del av et mangfoldig arbeidsmiljø hvor alle er like mye verdt. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke, uavhengig av alder, kjønn og bakgrunn.

Ved spørsmål til stillingen, ta kontakt med Linn Falao linn.falao@dfind.no eller Pål Lyngheim pal.lyngheim@dfind.no.


 

Om arbeidsgiver

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. OBOS er en medlemsorganisasjon med 605 000 medlemmer i Norge og Sverige og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.OBOS har over 2300 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.