Backend utvikler

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
233983
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
08.11.2021
Søk nå

Vil du være med å bygge Amedia sin nye abonnementplattform?

I Amedia Utvikling jobber vi fremtidsrettet med produkter som påvirker over en million nordmenn hver dag - deriblant vår prisberømte nyskapning +Alt. En stor del av vår jobb er å lage en brukervennlig, personvernvennlig, og trygg løsning for alle våre brukere og nettsteder.


Våre tjenester har en stor brukerbase, og alt vi gjør i løpet av arbeidsdagen påvirker mange mennesker. Derfor er vi opptatt av at vi har stor variasjon og et fremtidsrettet fokus når det kommer til teknologiske løsninger. Vi er raske til å ta i bruk ny teknologi når vi ser at utfordringer kan håndteres på en mer effektiv måte.

 
Hos oss vil du få svært gode muligheter til å påvirke både produkt, arkitektur og prosesser,  og vi kan tilby stor frihet innenfor vide rammer. Her er det enkelt og ubyråkratisk å bidra der man selv føler det trengs! 

 
Vi står overfor et stort digitalt løft i Amedia. 
Vi jobber derfor i disse dager med å bygge opp et helt nytt, tverrfaglig, team, som du vil bli en del av. Teamet skal med sin brede kompetanse bidra til å videreutvikle vår abonnementsplattform, selvbetjeningsløsningene og kjøpsløpene for alle Amedias aviser. Abonnementsløsningen vil ha en modulær arkitektur der vi baserer oss på noen standardløsninger fra forskjellige leverandører og utvikler noen moduler selv, for å oppnå ønsket grad av fleksibilitet, og sikre oss kontroll over plattformen som håndterer den viktige inntektsstrømmen til Amedia.


Som vår nye Backendutvikler vil du få jobbe i en stack bestående av mikro-apper basert på blant annet Java, Ruby, Go, Node.js. Plattformen som utvikles vil ha integrasjoner mot økonomisystemer, betalingsløsninger, CRM, Marketing Automation, kundesenter, distribusjonsløsninger og dataplattform via både synkrone og asynkrone grensesnitt. Som en del av abonnementsplattformteamet vil du jobbe tett sammen med aID-teamet og de andre produkt- og plattformteamene i Amedia Utvikling.

 
Vi ønsker oss deg som har solid teknologisk kompetanse fra arbeidslivet, og som er komfortabel med de mest vanlige back-end teknologiene. Vi ser for oss at du har spesielt gode kunnskaper om Java, og har du i tillegg erfaring med Linux er det en soleklar fordel. Du har kanskje et favorittspråk eller to, men vi håper at du streber etter å bruke det språket eller den teknologien som passer best til oppgaven. Vi tror at du er over gjennomsnittet opptatt av å lage solide, fleksible og vedlikeholdbare løsninger, som skal være enkle å teste og overvåke.
Det er viktig for oss at du viser stort engasjement for faget, og at du er opptatt av kontinuerlig læring og utvikling. 
Vi setter pris på gode diskusjoner og arbeidsprosesser, og vi er avhengige av at våre ansatte jobber samlet mot felles mål. Derfor er det en forutsetning at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samtidig som du er opptatt av å dele med deg av din kunnskap. 


Dersom du har lyst å jobbe i landets nest største mediehus og være med på å bygge fremtidens nyhetsopplevelse ta kontakt med Dfind ved Lisa Pahapill 41229987 eller på epost:lisa@dfind.no

 Les også mer om oss på amedia.no/utvikling

Om arbeidsgiver

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Forretningsideen er den samme i dag som den alltid har vært: Journalistikken. Vi skal fortelle de små og store historiene som samler, engasjerer, og driver lokalsamfunnet fremover. Amedias utviklingsmiljø spiller en nøkkelrolle i suksessen konsernet har hatt de siste årene. Satsingen er avgjørende for at Amedias aviser skal kunne opprettholde sin sterke posisjon i mediemarkedet, og er en forutsetning for videre vekst.