Send via e-post til en venn

Backend utvikler

Publisert
FORNEBU
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
201485
Arbeidssted
FORNEBU
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Andre Lyngheim
Telefonnummer
+4792632230
E-post
pal.lyngheim@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du være med å bygge digital verktøykasse for både meglere og kunder

Eiendomsmegler Krogsveen er i stor utvikling og har ambisjoner om å bygge verdens enkleste og beste boligreise for alle som skal flytte. Kjøp og salg av bolig er blant de største investeringene folk gjør i løpet av livet, og vi i Krogsveen er opptatt av å bygge en stadig bedre digital verktøykasse for både meglere og kunder. Sammen skaper vi nye muligheter i det norske boligmarkedet. Er du med?

I dag er Krogsveen en solid aktør innen kjøp og salg av boliger og har lykkes med nye tjenester som er implementert og er en del av tjenestekatalogen. Krogsveen er et heleid selskap, noe som gir stort mulighetsrom innen innovasjon og utvikling. Det er nå behov for flere interne utviklere som kan støtte opp teknologivalg for fremtiden, og ta eierskap til nye produkter og tjenester som skal utvikles hos Krogsveen. På utviklingsteamet fokuseres det på å ta gode teknologivalg basert på de mest relevante verktøyene for hvert prosjekt, og data-drevne prosesser og automatisering er høyt prioritert i organisasjonen. En sterk DevOps-kultur bidrar til lav terskel for hyppig og forutsigbar utrulling av prosjekter og endringer.

Vi ser etter deg med et digitalt hode, som brenner for å utvikle de beste løsningene, og som har en lidenskap for ny teknologi og trives med å utfordre. Du trives i grensesnittet mellom teknologi og forretning. Vi ser for oss at den rette personen:

  • Har faglig og/eller profesjonell bakgrunn innen utvikling og programmering 
  • Har en sterk interesse for produktutvikling, med fokus på verdiskapning
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
  • Er dreven på backend utvikling, med erfaring fra utvikling og drift av webtjenester, API og integrasjoner 
  • Behersker JavaScript/TypeScript og har erfaring med Node og Express, samt kjennskap til meldingskøer (RabbitMQ e.l.). Kjennskap til versjonskontroll, CI og CD er også en fordel.

I denne rollen vil du jobbe med både utvikling og programmering av nye tjenester, samt videreutvikling av eksisterende. Du vil ha en viktig rolle i prosjektteamet der du vil jobbe tett med de øvrige i utviklingsteamet, forretningsutviklere og markedsavdelingen. Ansvaret du vil få hos Krogsveen er viktig for at selskapet skal komme nærmere målet sitt, der dine bidrag som utvikler er avgjørende. Du vil få utforske og teste ny teknologi mot nye produkter og tjenester som vil påvirke Krogsveens strategi og forretningsmodeller i årene fremover. Krogsveens stack er cloud-native og alle webtjenester hostes i cloud (AWS), programmeringsspråk er primært JavaScript/TypeScript, men her er det spillerom for å utforske og introdusere nye teknologier. 

Du vil få eierskap til backend utvikling, men det er en fordel om du har noe kjennskap til front-end, da du kommer til å jobbe tett med øvrige utviklerne på prosjektteamet. Utviklingsteamet bruker Agil prosjektmetodikk med blant annet Trello som verktøy. Du vil bli involvert i innovasjonsprosjekter hvor nye tjenester og produkter blir vurdert - kanskje du selv har kreative idéer om hvilke tjenester som bør finnes på tjenesteplattformen? 

Hos oss vil du få et vennlig og uformelt arbeidsmiljø der det er høyt under taket. Innovasjon og åpenhet for ny teknologi preger organisasjonen - der dine initiativ, forslag og meninger vil bli hørt. Du vil oppleve en stor grad av frihet til å teste nye teknologier og prøve deg frem, samtidig som det er god struktur rundt prioritering av utviklingsprosjekter. Hvis du i tillegg trives med å slå av en prat rundt kaffemaskinen og liker humor i hverdagen - da er dette et arbeidsmiljø du vil blomstre i. I tillegg har Krogsveen gode ansattbetingelser og praktiserer fleksibel arbeidstid. Arbeidsstedet er på Fornebu med parkeringsmulighet og kort vei til kollektivtransport.

Dersom du har en åpen portefølje (Github e.l.) med dine egne prosjekter er dette spennende for oss å se på. Vi vil legge vekt på din lidenskap for ny teknologi og erfaring med å jobbe med smidige prosjekter. Selv om du kanskje har et favorittspråk, ønsker du alltid å bruke det språket eller den teknologien som passer best til den aktuelle oppgaven.

Deler du vårt engasjement for å utvikle sømløse kundereiser? Vår rådgiver i Dfind, Pål-Andre Lyngheim vil da gjerne høre fra deg. Pål-Andre Lyngheim er tilgjengelig på 926 322 30 / eller pal.lyngheim@dfind.no

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Dfind kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre. 

Om arbeidsgiver

En av Norges største eiendomsmeglere og omsetter i overkant av 8000 boliger i året. Helt siden etableringen i 1975 har vi gjort det enklere og tryggere å realisere boligdrømmen. Vi skal fjerne frustrasjon, stress og usikkerhet i flytteprosessen med smarte verktøy, løsninger og gode rådgivere. Vår visjon er å skape verdens enkleste boligreise. Det betyr at vi alltid fortsetter å utvikle oss og setter våre kunder først. Krogsveen har siden starten vært en av bransjens innovatører med effektive og solide systemer for hele salgsprosessen. Optimalisering av kundeorienterte og sømløse konsepter sammen med våre beste meglere bidrar til vår sterke posisjon. Vi har 51 salgsavdelinger primært på Østlandet, men også i Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Bergen og Ålesund. I tillegg har vi 3 utleieavdelinger og næringsmegling.