Avdelingsleder

Publisert
LANGHUS
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
193181
Arbeidssted
LANGHUS
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Hallgeir Bakken
Telefonnummer
+4790551202
E-post
hallgeir.bakken@dfind.no
Søknadsfrist
18.05.2021
Søk nå

Bakgrunn:
I BA er vi overbevist om at grønn, fornybar energi er fremtiden. Markedet for solenergi, el-billading, smarthus og energilagring vokser raskt og vår satsing på disse områdene vil stå sentralt i selskapets utvikling. Frem til nå har satsingsområdet vært ivaretatt på ulike steder i organisasjonen men vi ser nå behovet for å samle dette i en egen avdeling. Ikke minst for å best mulig imøtekomme våre kunder, men også for å sikre at vi internt hele tiden er koordinert og at vi er rustet for veksten selskapet står ovenfor. 

Vi ser derfor etter DEG som skal lede denne nye avdelingen. I en startfase vil avdelingen bestå av tre til fire medarbeidere, men vi håper at avdelingen vokser i tråd med hvordan vi lykkes kommersielt. Som Avdelingsleder vil du også være tett på prosjektene og rollen vil naturlig nok kreve at du er operativ. 

Avdelingen skal på den ene siden støtte og bistå vår salgsorganisasjon med prosjektering og kalkulasjon av aktuelle prosjekter. På sikt er målet å kunne tilby komplette anlegg for våre medlemsbedrifter i Norgeseliten, men også mot andre relevante samarbeidspartnere.  

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektstyring og -oppfølging
  • Beregning og tilbudsgiving på prosjekter
  • Teknisk rådgiving til kunder og internt
  • Personalansvar- og teamutvikling
  • Kontaktpunkt for fagspesialistene på våre avdelinger
  • Drive forretningsutvikling som bidrar til vekst i egen avdeling og for BA totalt
Stillingen er lokalisert til vårt hovedkontor på Langhus og vil rapportere til Salgsdirektør.

Din bakgrunn
For å lykkes i denne stillingen så ser vi etter en person som på den ene siden har en elektrofaglig bakgrunn (minimum Gr. L), kombinert med relevant ledererfaring, men som samtidig må inneha en “passion” for fagområdet og at bærekraft og fornybar energi er fremtiden. 

Heller ingen ulempe om du har merkantil tilleggsutdannelse da stillingen fordrer god kommersiell- og økonomiforståelse. Det vil være en stor fordel om du har jobbet innenfor fagfeltet, enten om det er på rådgiversiden eller på entreprenørsiden, med prosjektering, kalkulasjon, prosjektledelse etc.

Egenskaper
Verdiene i BA er selve grunnlaget for det å jobbe hos oss. Således er det viktig at du som vår nye kollega kan identifisere deg med; pålitelig, engasjert og nytenkende. 

Som leder i BA er det viktig at du evner å spille medarbeiderne gode gjennom teamarbeid og god utnyttelse av medarbeidernes kompetanse og egenskaper. Du er tydelig i din kommunikasjon og du evner å se helheten samtidig som du er i stand til å gå ned på detaljnivå når det kreves. Å lede i en matriseorganisasjon krever at du både er god på kommunikasjon og samarbeid, samtidig som du er tydelig og har gjennomslagskraft når dette trengs. Salgsapparatet, produktsjefer og markedsførere blir viktige samarbeidspartnere for deg. 

En jobb i BA betyr for deg:
Et norsk, familieeid selskap med korte beslutningsveier og flat struktur. Det gir gode muligheter til å påvirke. Samtidig har vi et stort fokus på kompetanseutvikling og vi bruker hospitering som læringsform. Ikke minst kan vi også tilby tilpassede opplæringsaktiviteter i regi av vår interne BA-skole.  

Vi har et godt arbeidsmiljø og er Great Place to Work-sertifisert og holder til i nye, flotte lokaler på Langhus, kort vei fra Vevelstad stasjon. Bygget vårt har moderne tekniske hjelpemidler, en fantastisk kantine og eget treningsrom. I tillegg til konkurransedyktig lønn med bonusordning, tilbyr vi gode pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring. 

Vil du vite mer om stillingen, kan du kontakte våre senior rådgivere i Dfind, Ingrid Thorseth (988 31 630) og Hallgeir Bakken (905 51 202). 

Søknadsfrist er satt til 18. mai, men vi vil vurdere søknader fortløpende. Alle søknader behandles selvfølgelig konfidensielt.

Ekstra informasjon

Vil du lede vårt nye prosjekteringsteam?

Om arbeidsgiver

Berggård Amundsen & Co. AS er eneste norskeide, landsdekkende elektrogrossist Selskapet er i vekst og omsetter for rundt 2 MRD NOK, har hovedkontor på Langhus og 24 servicesentre i Norge. Berggård Amundsens styrke er lokal forankring og 210 pålitelige, engasjerte og nytenkende medarbeidere. BA-skolen er sentral og viktig for å bygge kompetanse hos både medarbeidere og kunder. På den måten er Berggård Amundsen en viktig medspiller for kundene som er elektroinstallatører, tavlebyggere, industrikonsern, svakstrømsfirmaer og energiverk. 189 av kundene er medlemmer i selskapets elektrikerkjede Norgeseliten.