Apputvikler

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
296536
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Hovland
Telefonnummer
+4792632846
E-post
ingrid.hovland@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du jobbe i et fremoverlent utviklingsmiljø som gir deg rom til å lære og ta ansvar?

Hvem er vi?

Amedia er verdensledende på lokal avisutvikling og landets største utgiver av lokale medier. Vårt mål er å styrke demokratiet gjennom å opplyse, informere og utfordre leserne våre. Våre plattformer når ut til over to millioner hver eneste dag, men vi ønsker å nå enda flere! Derfor trenger vi også flere flinke utviklere som vil bli del av en kultur hvor vi lytter til hverandre og spiller hverandre gode. 

Rollen hos oss

Vi søker apputviklere til to av våre team. Våre team er kryssfunksjonelle og har ansvar for produktet eller tjenesten fra start til slutt. Vi har apper for hver av våre ca. 100 aviser, bygget fra felles kodebaser for både iOS og Android som kontinuerlig videreutvikles. Appene har innhold og funksjonalitet basert både på native- og webteknologi. Som apputvikler vil du være borti følgende språk og teknologier: 
 • Swift (iOS-apper)
 • Kotlin (Android-apper)
 • Node.js
 • Go
 • HTML/CSS/JavaScript/TypeScript
   
Hvem er du?

Vi ønsker at du har erfaring med, og interesse for, apputvikling! Om du har erfaring med to eller flere av de ovennevnte teknologiene vil vi veldig gjerne prate med deg. 
Mange av utviklerne våre har høyere utdanning innen IT, men vi er også åpne for andre utdanninger. I tillegg kan relevant erfaring kompensere for manglende utdanning. 

Vi håper at du:
 • trives med å samarbeide på tvers (både med utviklere, designere og forretningssiden)
 • er selvgående og liker å sette deg inn i ny teknologi
 • er opptatt av å lage solide løsninger som er vedlikeholdbare og fleksible
 • ikke er redd for å ta del i større endringer og evner å se sammenhengen mellom kortsiktige tiltak og et større mål
   
Hvorfor jobbe hos oss

Dersom du ønsker å komme til et sted der du kan være deg selv og få frihet til å velge hvordan du vil løse dine oppgaver, da er Amedia stedet for deg!
Hos Amedia vil du bli en del av et miljø med skikkelig flinke folk, der du vil få muligheten til å prøve, feile og videreutvikle deg både faglig og personlig. Vi tilbyr blant annet et faglig budsjett for hver enkelt ansatt som kan brukes på kurs og konferanser. Hos oss er det kort vei fra idé til lansering, og vi gir rom for utviklerne våre til å påvirke teknologien selv i stor grad. 
Vi verdsetter en god balanse mellom arbeid og fritid og legger opp til en arbeidshverdag som passer den enkelte. Vi holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, men dersom hjemmekontor fungerer best for deg legger vi til rette for det også. 

Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider:
https://www.amedia.no/jobb-hos-oss
https://www.amedia.no/jobb-hos-oss/amedia-utvikling

Høres dette interessant ut? Kontakt med Ingrid Våge Hovland eller Lisa Pahapill i Dfind hvis du ønsker å vite mer. 

  

Om arbeidsgiver

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Forretningsideen er den samme i dag som den alltid har vært: Journalistikken. Vi skal fortelle de små og store historiene som samler, engasjerer, og driver lokalsamfunnet fremover. Amedias utviklingsmiljø spiller en nøkkelrolle i suksessen konsernet har hatt de siste årene. Satsingen er avgjørende for at Amedias aviser skal kunne opprettholde sin sterke posisjon i mediemarkedet, og er en forutsetning for videre vekst.