Ansvarlig kalkulatør

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
189586
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Per Ivar Elton
Telefonnummer
+4790920462
E-post
perivar.elton@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Håndverksgruppen har på rekordtid blitt en landsledende leverandør av håndverkstjenester innenfor overflatebehandling som maling, gulv, mur og flis. Forsikringsmarkedet er et område i sterk vekst der skadeoppdrag kalkuleres og utføres lokalt, men kvalitetssikres fra hovedkontoret i Oslo.


Selskapet søker i den forbindelse etter en Ansvarlig kalkulatør med prosess og fagansvar knyttet til  forsikringsoppdragene og de krav som stilles fra våre samarbeidspartnere. 

Oppgavene dine blir bl.a.:

  • Etterkontroll og samordning av kalkyler og prosess for hele landet
  • Bistand i skadesaker og bruk av IN4MO / ICC for datterselskapene
  • Bidra med gode løsninger til håndtering av skadesaker
  • Være pådriver for å utvikle og optimere selskapets bruk av IN4MO
 

Kvalifikasjoner
Dette er en ledende og sentral rolle for at Håndverksgruppen skal sikre de resultatene vi garanterer for våre kunder og samarbeidspartnere.

Du må derfor ha solid kunnskap om prosessene i arbeidet, spesielt innenfor forsikringsområdet. Du må være sterk innenfor kalkyler, økonomi og digitale verktøy. 

Du er godt kjent med IN4MO og har relevant bakgrunn fra fagområdet maling, gulv, mur eller flis. Har du også erfaring fra skade- eller saneringsbransjen som prosjektleder, kalkulatør, e.l., er dette et stort pluss.

Egenskaper
Som sentral støttespiller for selskapets 46 bedrifter rundt om i landet må du være en trygg lagspiller som er med på å spille dine kolleger gode. Du må være en bidragsyter som gjennom kompetanse inngir tillit. 

Du er ryddig, strukturert, systematisk og nøyaktig og trives med å ta i et tak der det trengs i og med at vi er en liten administrasjon.

Du rapporterer til selskapets KAM og er hele tiden i tett dialog med forsikrings- og saneringsselskaper, noe som stiller krav til skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne.


Håndverksgruppen tilbyr
Vekst innen forsikring vil få stor oppmerksomhet hos oss. Du vil kunne synes, gjøre en forskjell og ikke minst forme og tydeliggjøre denne rollen hos Norges største aktør i dette markedet.  

Som et resultat av vår satsing og vekst vil det derfor finnes svært gode utviklingsmuligheter i selskapet. Vi holder til sentralt i Oslo med gode kommunikasjonsmuligheter, parkeringsplass rett utenfor døren samt gode og fleksible ordninger med hensyn til å jobbe på distanse.
Ta gjerne en konfidensiell og uforpliktende prat med en av våre rådgivere i Dfind AS, Per Ivar Elton, 909 20 462 eller Jon Gabrielsen, 400 21 435.


 
Håndverksgruppen AS består nå av 46 lokale og regionale håndverksbedrifter, med over 1.300 ansatte fra Svalbard til Kristiansand. I 2020 kjøpte oppkjøpsfondet FSN Capital V de fleste av de frittstående bedriftene i samarbeidskjeden Håndverksgruppen, og dannet landets største konsern innenfor maling, gulv, mur og flisarbeid. Håndverksgruppen skal både vokse organisk, og gjennom å inkludere nye selskaper innenfor eksisterende kjernevirksomhet. Det lokale fotavtrykket er avgjørende for konsernet, og derfor beholder alle selskapene sine tradisjonsrike selskapsnavn, ledelse og bedriftskultur. Håndverksgruppen AS omsetter p.t. for nær 1,7 mrd og har hovedkontor i Oslo.