Analytics Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
319704
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ole Christian Falck
Telefonnummer
+4799490664
E-post
ole.christian.falck@dfind.no
Søknadsfrist
Fortløpende
Søk nå

Elsker du data og analyser? Vi også.

Analytics Engineer. Hva gjør du da? 

Du har allerede opparbeidet deg relevant arbeidserfaring som enten Data Developer, Data Engineer, Data Analyst - ja, kjært barn har mange navn. Det viktigste er strengt tatt ikke hvilken rolle du har hatt, men at du blir motivert av uttrykk som: Datavarehus, data pipelines, og SQL. Innehar du en naturlig nysgjerrighet, elsker tall og digger at det er kort vei fra idé til utførelse? Da har vi en unik mulighet for deg!
 

Du er kanskje en plass i karrieren din hvor du ønsker å videreutvikle deg, bryne deg på komplekse problemstillinger i et energisk team med fokus på å ta raske beslutninger - kort forklart: Hvis du vil “springe” avgårde i arbeidet ditt og ikke bli stoppet av trege prosesser etc. så får du mulighet til dette hos oss!
 

Vi har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen og har enorme mengder snasen data vi ønsker å utnytte for å bli enda mer datadrevet i vår beslutningstaking. Teamet vårt på forretningsutvikling vokser - og sammen skal vi nå nye høyder! Her vil du møte et team med høy driv og engasjerte kolleger som er opptatt av sparring og gode faglige diskusjoner, samtidig ha det veldig gøy på jobb! 
 

I Tripletex ser vi verdien av data, og tør å investere i ny teknologi. Vi bruker i dag teknologier som Google BigQuery, dbt, Snowplow, Airbyte, Python og Tableau. Kanskje du kjenner til annen teknologi som vi burde teste ut?

Liten beskjed fra Bjarte (teamleder):

Vi er et team som elsker å bruke tall og innsikt til å klekke ut gode ideer. Gjennom å sitte tett på ledelsen og de ulike avdelingene, vet vi at våre meninger virkelig lyttes til. Hos oss heier vi på nye initiativer og digger å utforske nye ting. Er du vårt nye teammedlem?
 

Du vil være sentral i å:

 • Strukturere og samle data i vårt datavarehus slik at dataen enklere kan analyseres
 • Bidra med strategisk viktige dataanalyser til prosjekter innen blant annet produktutvikling, produktstrategi, support, prising og forretningsutvikling
 • Utforske ny teknologi som kan styrke Tripletex sin datastrategi, samt bidra til et større fokus på data i Tripletex gjennom kunnskapsdeling
 

Vi håper at du vil være med å utfordre oss som team og avdeling! Kanskje du sitter inne med noen gode idéer til oss?
 

Hvem er du? 

 • Vi tror at skal du lykkes i rollen, så er du både kreativ, analytisk og har en datadrevet tilnærming
 • Du brenner for å identifisere og utforske nye muligheter, samt gjerne evner å bryte ned komplekse problemstillinger til konkrete valg - som du igjen enkelt klarer å videreformidle til våre tverrfaglige team
 • Du er gjerne strukturert og målrettet, samt glad i å utforske og gjøre research - og tilegne deg ny kunnskap!
 

What's in it for me?

I Tripletex har du mulighet til å jobbe i et veletablert og solid selskap med skyhøy fagkunnskap og gründermentalitet. I tillegg har vi et ekstremt stort nettverk i ryggen gjennom Visma, der vi får støtte rundt alle mulige problemstillinger, som måtte dukke opp. Veien fra idé til gjennomføring er kort, tempoet er høyt og fokuset er på å skape gode resultater. Hos oss får du tillit fra dag én!
 

Vi tilbyr:

 • Stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag, ved å komme med forslag til muligheter du ønsker å utforske eller eksperimenter du har lyst til å prøve ut
 • En god ledelse
 • Stabil, trygg og fleksibel arbeidsplass
 • Et varmt og inkluderende arbeidsmiljø, med rause og hjelpsomme kollegaer
 • Gode pensjons- og forsikringsvilkår
 • En fantastisk kantine med frokost, lunsj og snacks, lounge og egen barista
 • Firmaturer og en hel haug med sosiale events 
 • Naprapat og massør tilgjengelig på kontoretIstirsdag, vaffeltorsdag, brusfredag og Friday bar
 • Sosialt område med Playstation, Nintendo og fotballbord
 

Ikke minst er vi opptatt av en god balanse mellom jobb og fritid, som er alfa og omega for at folka våre trives og yter sitt aller beste på jobb.
 

Og trives, det gjør vi! Vi synes selv at vi har verdens beste arbeidsplass!

Lyst til å finne ut om dette stemmer? Vi håper å høre fra deg!

Annen informasjon det kan være greit å vite om:

 • Søknadsfrist: Løpende seleksjon. Vi vil vurdere kandidater fortløpende og ta ned annonsen når vi har funnet riktig kandidat.

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no