Send via e-post til en venn

Advisor

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
217535
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Benedicte Gangstad
Telefonnummer
+4797012004
E-post
benedicte.gangstad@dfind.no
Søknadsfrist
31.08.2021
Søk nå

Trives du med kundekontakt og ønsker å jobbe med konsulentutleie?

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser etter vår neste lagspiller som skal bidra til å skape ytterligere verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner. Gjennom din interesse for økonomi, finans og næringslivet identifiserer du muligheter og vekst, og du vil bidra til at våre samarbeidspartnere har rett kompetanse og når sine mål.

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. Som Advisor på Finance-teamet vil du få ansvar for å være med og videreutvikle et viktig forretningsområde for oss.

Vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. I Oslo holder vi til sentralt på Tullinløkka, og det er lett å ta heisen opp til 9. etasje med 360 graders utsikt over hele byen. Vi jobber i team så det er lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveransemetoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere, og vi har alltid høy fokus på kvalitet. 

Arbeidsoppgaver
Overordnet blir din viktigste oppgave å finne de beste kandidatene til våre samarbeidspartnere og de riktige mulighetene for våre kandidater

 • ansvarlig for rekrutteringsprosesser fra a-å
 • search og utvikling av kandidatnettverk
 • innsalg av Dfinds ulike løsninger til både nåværende og potensielle kunder
 • være en god sparringspartner for kandidater
 • personalansvar for utleide konsulenter og oppfølging av kunder

Vi tror at vår neste lagspiller vil ytterligere styrke teamet med faglig kompetanse innen økonomi og/eller finans, gjerne utdannet økonom på bachelor eller masternivå og har noen års erfaring fra bransjen. Har du i tillegg erfaring med rekruttering kan det være en fordel. Uansett har du god domenekunnskap og forretningsforståelse, i tillegg til et sterkt nettverk. Mest sannsynlig har du sterke analytiske evner, en god dose ambisjoner og høyere utdannelse, men vi vet også betydningen og viktigheten av solid erfaring. I vår profesjon lykkes du aller best ved å være initiativrik, engasjert og en nettverks- og relasjonsbygger. Som alle oss andre må du også ha #passionforpeople og kunne identifisere deg med selskapets verdier:

 • to know
  Vi er spesialister. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest.
 • to serve
  Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje.
 • to trust
  Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte
 • striving for perfection
  Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel.
 • simultaneous promotion of all interests
  Vi skal ivareta alle parters interesse gjennom våre leveranser

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi alle parter de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss betyr det: “Passion for people”. 

Har du hengt med så langt og har spørsmål om stillingen? Da er du velkommen til å kontakte Benedicte Gangstad enten på e-post: benedicte.gangstad@dfind.no eller tlf: 970 12 004. Søknadsfrist 02.08.2021.

Angående rekrutteringsprosessen
Vi åpner for interesserte kandidater allerede nå, og vi kommer til å begynne selve rekrutteringsprosessen med screening og intervjuer i august. Om du tenker at du er den rådgiveren vi trenger, så håper vi å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen våre spesialistområder. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.