Advisor research & analyse

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
217805
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Henrik Hummel
Telefonnummer
+4795428242
E-post
henrik.hummel@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Ønsker du å være en viktig nøkkelperson i vårt rekrutteringsteam?

Er du proaktiv, trigges av ansvar og motiveres av at ingen dager er like?

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser etter vår neste lagspiller som som vil jobbe med å sikre kvalitet og kontinuitet i våre rekrutteringsprosesser og kandidat-tilfang, i tillegg til å strømlinjeforme teamets øvrige tjenester. 

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. Som Advisor innen vårt område for kommersielle fagspesialister og ledere, vil du få ansvar for å være med å videreutvikle et viktig forretningsområde for oss. Stillingen rapporterer til Manager for teamet. 

Vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. I Oslo holder vi til sentralt på Tullinløkka, og det er lett å ta heisen opp til 9. etasje med 360 graders utsikt over hele byen. Vi jobber i team så det er lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveransemetoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere, og vi har alltid høy fokus på kvalitet. 

Arbeidsoppgaver
Overordnet blir din viktigste oppgave å finne de beste kandidatene til våre samarbeidspartnere og de riktige mulighetene for våre kandidater

 • Bidra til å utvikle en bransjeledende standard innenfor kandidat-research og kandidatopplevelse
 • Search og kompetansekartlegging
 • Bygge kandidatpools på utvalgte kandidatprofiler innen fagområdet 
 • Delta i kundemøter/kartleggingsmøter sammen med rådgivere
 • Utarbeidelse av stillingsannonser og håndtering av søknader
 • Vedlikeholde og utvikle våre digitale verktøy, CRM-systemer og kandidat-baser
 • Medvirke i andre faser av avdelingens leveransearbeid for å sikre “service excellence” i tråd med våre kvalitetssertifiseringer og verdier

Vårt team består av 7 rådgivere som jobber tverrfaglig mot et bredt bransjespekter for å attrahere de beste og mest motiverte ledere og spesialister til våre kunder. Fellesnevneren for våre oppdrag er “ledere- og spesialister” med tverrfaglighet eller komplekse kompetanser som ikke naturlig faller inn under Dfinds øvrige spesialistområder. 

Hvem vi ser etter?
Det kreves relevant arbeidserfaring og god innsikt i, samt vilje til å tilegne seg ytterligere kunnskap om norsk næringsliv på tvers, enten det handler om offentlig eller privat virksomhet, organisasjonsliv eller utenlandske aktører med norske forgreninger. Gjennom din eksisterende og økende innsikt i næringslivet samt relevante nettverk vil du bidra til å skape den merverdi som ytterligere skal manifestere Dfind som våre kunders foretrukne samarbeidspartner. Vi ser etter deg som er en lagspiller men også kvalitetsbevisst, ansvarsfull, proaktiv ambisiøs og konkurranseorientert. Du har høy arbeidskapasitet, er strukturert, effektiv og sosial samt at du trives i en utadrettet og kontaktskapende rolle. Som alle oss andre må du også ha #passionforpeople og kunne identifisere deg med selskapets verdier:

 • to know
  Vi er spesialister. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest.
 • to serve
  Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje.
 • to trust
  Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte
 • striving for perfection
  Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel.
 • simultaneous promotion of all interests
  Vi skal ivareta alle parters interesse gjennom våre leveranser

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi alle parter de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss betyr det: “Passion for people”. 

Har du hengt med så langt og har spørsmål om stillingen? Da er du velkommen til å kontakte Senior Advisor Henrik Hummel, på e-post: henrik.hummel@dfind.no eller tlf: 95 42 82 42. Søknadsfrist 31.08.2021.

Angående rekrutteringsprosessen
Vi åpner for interesserte kandidater allerede nå, og vi kommer til å begynne selve rekrutteringsprosessen med screening og intervjuer i august. Om du tenker at du er den rådgiveren vi trenger, så håper vi å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen våre spesialistområder. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.