Webredaktør PSA

Publisert:
14.02.2019
Sted:
Lørenskog, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Bertel O. Steen og PSA Norge, ønsker å styrke markedsavdelingen innenfor digitale flater og søker en webredaktør til bilmerkene Peugeot, Citroën, DS Automobiles og Opel. 

Du vil jobbe i et sterkt fellesskap og med noen av de sterkeste merkevarene innen bransjen. Vi er et lag som brenner for å bli best og alle jobber for at vi lykkes sammen. Hos oss vil du raskt stå på egne ben, få mulighet til å treffe egne beslutninger og til å ta eierskap til ditt fagområde. Det er rom til å utvikle seg og mulighetene er mange i et av Norges største konsern. Hos oss kan vi tilby en hverdag med mye fart, høy endringstakt og omgitt av mye kompetanse! 

Arbeidsoppgaver
Du vil jobbe tett med digital manager og resten av teamet med blant annet: 
 • Daglig vedlikehold og oppdatering av digitale kundeflater for bilmerkene
 • Ivareta kontinuerlig drift av våre systemer og bidra til å avdekke og rette eventuelle feil
 • Oppfølging av statistikk og analyser for å forbedre innhold og nettløsninger
 • Følge opp web-, markeds- og innholdsstrategi sammen med resten av PSA Norges markedsavdeling, samt løpende koordinering mot IT og bilfabrikkene
 • Jobbe for at websidene er søkemotoroptimalisert, brukervennlige og universelt utformet 
 • Ved behov bidra i produksjon av innhold på nettsidene
 • Delta aktivt i markedsavdelingen til PSA Norge, samt samarbeide tett med produkt, servicemarked, merkevaresjefer og eksterne samarbeidspartnere for å nå PSA Norges felles mål
Kvalifikasjoner
 • Har du arbeidserfaring fra tilsvarende stilling vil det være et stort pluss
 • Erfaring med publiseringsverktøy som f.eks. Episerver eller tilsvarende
 • Ha kjennskap til Google Analytics og SEO
 • Gode skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. 
 • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole
Vi ser for oss at du er en selvgående person som blir engasjert av å jobbe med våre spennende merkevarer og digitale kanaler. Vi ønsker oss en teamplayer, som kan hjelpe oss med å gi våre kunder enda bedre opplevelser når de bruker våre kanaler. Du må like å jobbe kreativt og løsningsorientert sammen med andre i et hektisk miljø og trives mange baller i luften samtidig. Høres det ut som deg, så hører vi veldig gjerne fra deg!

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Lars Frøyland på tlf: 988 33 854 eller e-post: lars.froyland@dfind.no eller Kristian Clifford på tlf: 400 21 566 eller e-post kristian.clifford@dfind.no for en uforpliktende prat.

PSA Norge er en enhet i Bertel O. Steen AS, som er ansvarlig for importen av Peugeot, Citroën, DS Automobiles og Opel i Norge. I vår markedsavdeling vil du sammen med digital manager og øvrige medarbeidere i markedsavdelingen jobbe med noen av bransjens mest spennende merkevarer.

Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vi vil finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. Bertel O. Steen skal være med på å forme denne fremtiden. I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Vi skal bygge morgendagens bilhus». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensial til våre merker, og ha fornøyde eiere.