Webansvarlig

Publisert:
02.10.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
10.11.2019
Nå søker vi en engasjert og techy Webansvarlig! Blir du med?

Hos oss får du en utfordrende og spennende stilling i et innovativt, kreativt og ungt miljø. Vi ønsker å tilby deg ansvar og tillit fra dag én og frihet til å gjennomføre arbeidsoppgavene slik du ønsker. Du vil få stor påvirkningskraft, og varierte prosjekter. Tripletex består av engasjerte og dyktige mennesker som setter pris på flat struktur, stor takhøyde og både faglige og sosiale aktiviteter. I Tripletex har alle eierskap til produktene vi leverer,  og hos oss vil du alltid bli oppfordret til å satse, prøve og feile. Det skal være gøy å være på jobb, og vi er stolte av å ha stort rom for faglig utvikling og muligheten til å jobbe med spennende teknologi. I tillegg kan vi friste med freshe lokaler, nye venner, digg lunsj og god kaffe (vi har egen barista)!

Som vår Webansvarlig kommer du til å jobbe med å sikre en gjennomgående, helhetlig kommunikasjon og identitet på våre websider og in-app flater. Vi ser etter deg med god forståelse for brukeropplevelse og adferd knyttet til digitale kjøp. Du vil publisere og optimalisere konverterende innhold for hele kundereisen på web. Det er viktig for oss at du vil være med på å løfte Tripletex, og du vil proaktivt identifisere forbedringsområder og iverksette forbedringstiltak basert på utstrakt bruk av webanalyse og A/B-testing. I tillegg vil du få ansvar for leadsgenerering og digitalt salg på web, og å planlegge, gjennomføre og optimalisere kampanjesider for digitale kampanjer i samarbeid med teamet. Markedsavdelingen i Tripletex består av spesialister på SEO, sosiale medier, employer branding, Google Ads, innholdsproduksjon og digitale medier – så du blir ikke alene. En viktig del av kulturen i avdelingen er at alle tar i et tak og hjelper hverandre der det trengs. Vi jobber sammen mot våre mål og er opptatt av å spille hverandre gode. Vi gleder oss til å ta imot ny kollega med åpne armer!

Hvem er du?
Du er analytisk, og brenner for å skape resultater gjennom å stadig utfordre og utforske nye ideer. I Tripletex tror vi på ansvar og tillit, og du trives med å ta initiativ og å tenke proaktivt. Du kan være nyutdannet og ambisiøs, eller allerede ha erfaring fra lignende rolle. Det viktigste er likevel at du har erfaring med Google Analytics, optimaliseringsverktøy som f.eks SiteGainer og Hotjar i tillegg til grunnleggende kunnskap om SEO. Hvis du i tillegg nerder på teknologi og innovasjon, har grunnleggende kjennskap til HTML og CSS, eller har produsert innhold for web tidligere vil vi veldig gjerne snakke med deg!

Er du klar for din neste utfordring?
Ta kontakt med Lars Frøyland eller Elisabeth Langseth i Dfind Digital & IT for mer informasjon.

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 30 000 kunder og 100 000 brukere. Vi er et heleid norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi er stolte av vår bruk av ny teknologi, og allerede ved lansering i 2002 var vi i skyen. Tripletex er i kraftig vekst, og ønsker å bli enda flere.