Vil du lede vårt utviklingsteam? - Lysaker

Publisert:
23.03.2018
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
IT
Ansettelsesform:
Full time
Referansenummer:
116512225
Søknadsfrist:
27.04.2018
Kontakt:
Elisabeth Langseth
Telefonnummer:
+47 984 68 690

SG Finans er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring. Vi er representert i Norge, Sverige og Danmark, hvorav den norske delen er den klart største. Dette gir korte beslutningsveier og nærhet til markedet. Våre dyktige, og løsningsorienterte medarbeidere står for at vi har de beste løsningene i bransjen, og slik har vi planer om å fortsette. 

Nå utvider vi vår interne IT-avdeling, og ønsker oss en engasjert og løsningsorientert Utviklingssjef! Du vil jobbe med både interne og eksterne teknologihoder, med videreutviklingen av våre mest sentrale systemer. 

Hos oss får du innovative og utfordrende oppgaver i et internasjonalt konsern og Norges ledende finansieringsselskap, med konkurransedyktige lønnsbetingelser og noen av bransjens beste forsikrings- og pensjonsordninger.
Vi sitter i moderne og sentrale lokaler på Lysaker Brygge, hvor du også vil få tilgang til parkeringsanlegg. I bygget har vi også eget treningsrom, hvor det hver uke vil være tilgjengelig PT.
Vi er motiverte, engasjerte og vi jobber hardt. Derfor verdsetter vi også fleksibilitet, og en god ferie! Selskapet har ferieboliger i blant annet Kroatia, Cannes, Spania, Geilo, som du også vil få tilgang til!

Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med

 • Et engasjert team med utviklere, både interne og innleide konsulenter.
 • Operativt ansvar for vår utviklingsavdeling, med både strategi og leveranse.
 • Personalansvar for interne utviklere.
 • Å utvikle egen kompetanse, og fortløpende implementere nye teknologimuligheter.
 • Både ledelse av programmerere, og egen programmering.

Vi søker deg som

 • Har erfaring med teknologier som Scala, Elm, Jira, MS SQL, Ruby on Rails, Web Services etc. Det viktigste er likevel at du har generell programmeringskompetanse.
 • Har noen års erfaring som utvikler, og er klar for et operativt lederansvar der du bidrar i utviklingen sammen med teamet.
 • Er mål- og resultatorientert, med evne til å se overordnet arkitektur.
 • Er opptatt av ny teknologi og innovative løsninger, og som ønsker mulighet til å utfordre i et miljø med korte beslutningsveier.

Du har gjerne

 • Høyere utdannelse eller lengre relevant arbeidserfaring.
 • 3-5 års erfaring som utvikler, og gjerne erfaring med ledelse av mindre team.
 • God kontroll både på norsk og på engelsk.

Er du nysgjerrig og har flere spørsmål? Vår rådgiver i Dfind, Elisabeth Langseth er tilgjengelig på 98468690 eller elisabeth.langseth@dfind.no  

 Organisasjonsbeskrivelse
SG Finans er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring. Selskapets produkter markedsføres under varemerkene Societe Generale Equipment Finance og Societe Generale Factoring. SG Finans AS er representert i Norge, Sverige og Danmark, hvorav den norske delen er den klart største. Dette gir korte beslutningsveier og nærhet til markedet. Våre dyktige, og løsningsorienterte medarbeidere står for at vi har de beste løsningene i bransjen, og slik har vi planer om å fortsette.

Denne rekrutteringen foretas av spesialistavdelingen Dfind IT. Les mer om oss på www.dfind.no