Vice President Structural Analysis and Monitoring

Publisert:
11.04.2019
Sted:
Hvalstad, Akershus
Kategori:
Administrasjon og kontor | Industri | Produksjon
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
09.05.2019
FORCE Technology er et selskap med stor takhøyde der deres prosesser har god forankring helt fra styret til deres dyktige ingeniører. Dette gir dem raske beslutningsprosesser og en smidig organisasjon. Så langt har de lykkes fordi deres ansatte er gitt et kreativt spillerom til å utvikle en teknologi deres kunder setter pris på og tilfører dem verdi. Dynamikken i organisasjonen har gitt dem et godt fundament for videre utvikling. Nå skal de videre og søker en ny leder.
 
Force Technology Norway søker Vice President Structural Analysis and Monitoring
 
Som VP i FORCE Technology vil du jobbe med verdensledende teknologi innen strukturell analyse og monitorering som er organisert i to avdelinger. Stillingen er nyopprettet og plassert som øverste leder for disse to sentrale avdelingene med 22 dyktige ingeniører. Du blir den øverste lederen ved deres Oslo-kontor lokalisert på Hvalstad i Asker. Stillingen har plass i FORCE Technology Norway AS sin ledergruppe og rapporterer til Managing Director som sitter i Trondheim. 
 
Etterspørselen øker over hele verden og deres kunder gir dem daglig spennende utfordringer deres ingeniører må løse. De ønsker derfor en videreutvikling i driften av deres to sentrale avdelinger for hhv. Strukturanalyse og Monitorering. Videre skal deres monitoreringsprosesser videreutvikles der digitalisering blir sentralt. Andre spennende oppgaver blir å gjøre deres potensielle kunder bedre kjent med hele spekteret av FORCE Technology sine produkter i inn- og utland.
 
 
Om deg:
Vi ser etter deg som trives på kanten av komfortsonen og leder sine medarbeidere til det samme. Du har et drivende vesen og får dine ansatte med deg uten å løpe fra dem. Som en etablert leder har du erfaring med å knytte sammen mennesker fra ulike miljøer til å løse komplekse prosjekter som krever høy kompetanse. Som person er du kjent for å være initiativrik, analytisk og evner til å se muligheter. Av utdanning har du en ingeniør/indøk bakgrunn - gjerne med påbygging innen økonomi og/eller ledelse.
 
Ønsket bakgrunn erfaring:
  • Bakgrunn fra teknologibedrift  - gjerne fra OG
  • Minimum 3 års ledererfaring
  • God kunnskap om digital endringsledelse
  • God økonomisk forståelse
  • Erfaring fra Strukturmonitorering er en fordel
 
FORCE Technology lover:
  • mye jobb og moro for den med rett humor og pågangsmot
  • dedikerte superflinke medarbeidere som stiller vriene spørsmål
  • en lønn og pensjon du kan leve med + litt til 
Dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med: 
Senior Advisor Rune Borgen mob: +47 400 21 431 eller Senior Advisor Per Ivar Elton mob: 
+47 909 20 462 i Dfind Executive eller Managing Director, Leiv Låte: Mob. +47 480 52 434 i FORCE Technology Norway AS.
 
Alle søkere blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Vi gjør oppmerksom på at det vil kunne bli gjennomført en utvidet bakgrunnssjekk av 3. part.
 

 

FORCE Technology er et av Nordens fremste rådgivende teknologiselskaper og er representert globalt med ca 1600 ansatte. I Norge har selskapet kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansand, Stavanger og Hammerfest.
Selskapet arbeider med blant annet rådgivning og analyser som bidrar til sikker og kostnadseffektiv design og drift av installasjoner, prosessanlegg og rørledninger for olje & gassvirksomhet. Våre tjenester og produkter er løsninger med fokus på fagområder som teknisk integritet (asset integrity management), material-, korrosjons- og konstruksjonsteknikk samt inspeksjon- og vedlikeholdsplanlegging og utførende inspeksjon offshore.