Utvikler

Publisert:
04.11.2020
Sted:
Fornebu, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
06.12.2020

Eiendomsmegler Krogsveen er i rivende utvikling og har ambisjoner om å bygge “Verdens enkleste boligreise”. Kjøp og salg av bolig er blant de største investeringene folk gjør i løpet av livet og som utvikler hos Krogsveen vil du få mulighet til å være med å påvirke og skreddersy løsninger og tjenester som gjør boligreisen enklere, tryggere og mer verdifull for kunden. Med din tekniske kompetanse blir du en viktig del av vår satsning innenfor forretningsutvikling og drift.

I dag er Krogsveen en solid aktør innen eiendomsmegling og har lykkes med å utvikle og lansere digitale tjenester for prisestimering av boliger, samt systemer for boligmatching. Vi har ambisjoner om å være den mest innovative aktøren i bransjen.

Det er nå behov for en intern utvikler som kan støtte opp teknologivalg for fremtiden, og ta eierskap til produkter og tjenester som skal utvikles hos Krogsveen. På IT- og utviklingsteamet settes det pris på gode høyteknologiske diskusjoner rundt moderne verktøy som er designet for å løse komplekse utfordringer. DevOps kulturen står sterkt hos oss og som utvikler vil du få god støtte fra teamet.

Vi ser etter deg som har et digitalt hode og som brenner for å kode samt har en lidenskap for ny teknologi og trives med å utfordre! Du evner å knytte teknologi opp mot forretning og bruker gode fremgangsmåter for å skape en mest mulig sømløs reise for kunden og meglerne. Vi ser for oss du:

  • Kan utfordre teknologi, skape sømløse tjenester og en god kundereise
  • Har en faglig bakgrunn innen IT og programmering
  • Behersker JavaScript/TypeScript og har kjennskap til ulike front-end teknologier som React/Redux, CSS og HTML
  • Kjenner til NodeJS og Express
  • Gode kommunikasjonsferdigheter, på norsk og engelsk

Ansvarsområder
I denne rollen vil du jobbe med både utvikling og programmering av nye tjenester samt videreutvikling av eksisterende. Du vil ha en viktig rolle i prosjektteamet der du vil jobbe tett med de øvrige i IT-teamet og forretningsutviklere. Ansvaret du vil få hos Krogsveen er viktig for at selskapet skal komme nærmere målet sitt, der dine bidrag som utvikler er avgjørende. Du vil få utforske og teste ny teknologi mot nye produkter og tjenester som vil påvirke Krogsveens strategi og forretningsmodeller i årene fremover. Krogsveens stack er cloud-native og programmeringsspråk er primært JavaScript/TypeScript, men her er det spillerom til å utforske nye teknologier.

Du vil få eierskap til back-end utvikling men det vil så klart blir noe front-end også. Utviklingsteamet bruker Agil prosjektmetodikk. Du vil bli involvert i innovasjonsprosjekter hvor nye tjenester og produkter blir vurdert - kanskje du til og med selv har kreative idéer om hvilke tjenester som bør finnes på tjenesteplattformen?

Vi tilbyr et vennlig og uformelt arbeidsmiljø der det er høyt under taket. Innovasjon og åpenhet for ny teknologi preger IT avdelingen - der dine initiativ, forslag og meninger vil bli hørt. Du vil oppleve en stor grad av frihet til å teste nye teknologier og prøve deg frem, samtidig som det er god struktur rundt prioritering av utviklingsprosjekter. Hvis du i tillegg trives med å slå av en prat rundt kaffemaskinen og liker humor i hverdagen - da er dette et arbeidsmiljø du vil blomstre i! I tillegg har Krogsveen gode ansatt betingelser samt praktiserer fleksibel arbeidstid. Arbeidssted er på Fornebu med parkeringsmulighet og kort vei til kollektivtransport.

Som person er du naturlig nysgjerrig, et kreativt hode som liker å komme med nye idéer og teste nye ting. Du samarbeider godt med ulike mennesker og ser flere muligheter enn begrensninger, du liker å jobbe interaktivt og er lærevillig.

Dersom du har en Github konto med dine egne prosjekter er dette spennende for oss å se på. Vi vil legge vekt på din lidenskap for ny teknologi og erfaring med å jobbe i smidige prosjekt team. Selv om du kanskje har et favoritt-språk ønsker du alltid å bruke det språket eller den teknologien som passer best til den aktuelle oppgaven.

Deler du vårt engasjement for å utvikle sømløse kundereiser? Våre rådgivere i Dfind, Pål-Andre Lyngheim og Anniken Moore vil da gjerne høre fra deg, vi er tilgjengelig på 926 322 30 / 489 99 366 eller pal.lyngheim@dfind.no / anniken.moore@dfind.no

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Dfind kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.

En av Norges største eiendomsmeglere og omsetter i overkant av 8000 boliger i året. Helt siden etableringen i 1975 har vi gjort det enklere og tryggere å realisere boligdrømmen. Vi skal fjerne frustrasjon, stress og usikkerhet i flytteprosessen med smarte verktøy, løsninger og gode rådgivere.

Vår visjon er å skape verdens enkleste boligreise. Det betyr at vi alltid fortsetter å utvikle oss og setter våre kunder først. Krogsveen har siden starten vært en av bransjens innovatører med effektive og solide systemer for hele salgsprosessen. Optimalisering av kundeorienterte og sømløse konsepter sammen med våre beste meglere bidrar til vår sterke posisjon.

Vi har 51 salgsavdelinger primært på Østlandet, men også i Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Bergen og Ålesund. I tillegg har vi 3 utleieavdelinger og næringsmegling.