Utvikler

Publisert:
21.11.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
19.01.2019

Lindorff – IT Norge er opptatt av å levere de beste løsningene for våre kunder. Det foregår mye spennende i Lindorff, og mulighetene for å utvikle seg og lære noe nytt er store. Miljøet er sosialt og uformelt, og kollegene er både dyktige og engasjerte. Nå ser vi etter en Utvikler som skal bidra til å styrke utviklingen og moderniseringen av systemer og applikasjoner!

Arbeidsoppgavene vil inkludere utarbeidelse av kravspesifikasjoner sammen med brukere og arkitekter, noe videreutvikling av kjernesystem, og utvikling av nye moduler og applikasjoner. Du vil komme inn i en avdeling med fokus på smidig metodikk og hvor du vil få bryne deg på et bredt spekter av teknologier og problemstillinger. I tillegg vil du bistå i å styrke avdelingens kompetanse innen systemarkitektur, løsningsdesign og integrasjoner.

Hos oss vil du møte teknologi som Microsoft C#.NET, Oracle databaser, PL/SQL og SQL. Om du har erfaring med en eller flere av disse er det en absolutt fordel, men viktigst av alt er det at du er interessert i programmering og ønsker å jobbe som en del av et team.

Vi tror at du har prosjekter og kode du er stolt av å vise frem - fra yrkeslivet, skolen eller privat og at du ønsker å jobbe på et lag hvor du får mulighet til å lære og å utvikle deg som programmerer. Hos oss har vi flere tekniske team, og du bli en del av et team på seks, hvor alle bidrar til et godt sosialt- og faglig miljø. Det er viktig for oss å hele tiden jobbe mot bedre tekniske løsninger, og vi ser frem til å inkludere deg i diskusjoner og idèmyldringer. Vi tror på å investere i din faglige utvikling, og er opptatte av å ha et miljø med stor takhøyde og frihet under ansvar.
 

Vil du vite mer? Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind!
Elisabeth Langseth:98468690 // elisabeth.langseth@dfind.no
Lars Frøyland: lars.froyland@dfind.no

Den 27. juni 2017 slo Intrum Justitia og Lindorff seg sammen, og ble dermed verdens ledende leverandør av tjenester innen kreditthåndtering. Lindorff ble grunnlagt i 1898 og tilbyr tjenester innen inkasso og porteføljekjøp, samt betalings- og faktureringstjenester. Intrum Justitia ble grunnlagt i 1923 og tilbyr et omfattende tjenestespekter designet for å forbedre kundenes kontantstrømmer og langsiktige lønnsomhet. Det sammenslåtte Intrum Justitia og Lindorff har kontorer i 23 markeder over hele Europa, og et team på rundt 8000 ansatte.

I Norge er Lindorff ledende i sin bransje, og har ca. 700 ansatte fordelt på kontorer i hele landet. Vi tilbyr tjenester som kundeutvelgelse, kredittvurdering, fakturering, inkasso, låneadministrasjon og kjøp av gjeldsporteføljer. Les mer om oss på www.lindorff.no