Utvikler - Åndalsnes

Publisert:
15.08.2018
Sted:
Åndalsnes, Møre og Romsdal
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Postnord utvikler fremtidens logistikkløsninger og ønsker flere dyktige Software utviklere til et spennende og kompetent fagmiljø i Åndalsnes!
Åndalsnes ligger i Rauma Kommune som er verdens beste kommune for naturglade mennesker. Hvis du liker utendørsaktiviteter og friluftsliv vil du elske arbeidsplassen som er omgitt av landets råeste natur. Behersker du samtidig programmering er dette en stilling for deg!


Vi opplever en stadig økt arbeidsmengde da IT-avdelingen har gått fra et utelukkende norsk fokus til også å utvikle produksjonssystemer for hele Norden. Stillingene vil inngå i systemavdelingen som i dag består av 30 hyggelige kolleger. Ditt primære arbeidssted vil være på vårt kontor. Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver og faglige/personlige utviklingsmuligheter.
Vi ønsker oss kollegaer med erfaring innen utvikling, arkitektur og test! Er du nyutdannet oppfordrer vi deg også til å søke!

Hvem er du?
Du kan være nyutdannet eller ha noen års relevant erfaring med systemutvikling.
Du setter pris på en aktiv arbeidshverdag og har høy arbeidskapasitet.
Du er løsningsorientert og tar ansvar, og er i likhet med oss opptatt å levere gode resultater.
Du er strukturert og planlegger arbeidshverdagen din godt.

Du har gjerne kunnskap om, eller kjennskap til;
Java, Hibernate, HTML5, Angular, Lunux, Maven, Jira, SQL, Continuous Integration, Swing mm.

Vi leverer!
Vi har fokus på god opplæring og kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere slik at du blir satt i posisjon til å levere gode resultater, for kunder og kolleger.
Hos oss blir du en del av en avdeling med flat struktur og et inkluderende miljø. Din utvikling er viktig for oss, og vi legger til rette for oppdateringsmuligheter. Både faglig, og sosialt!
Avdelingens gode arbeidsmiljø, fleksibilitet og muligheter for personlig og faglig utvikling verdsettes høyt av våre medarbeidere, samtidig som arbeidsmiljøet kjennetegnes ved et stor mangfold av medarbeidere med ulik bakgrunn, alder og erfaring. Hos oss blir du en del av en mangfoldig arbeidsplass som skal bidra til gode resultater for selskapet i fremtiden.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med vår rådgiver i Dfind; Elisabeth Langseth! elisabeth.langseth@dfind.no / 98468690

Vi leverer. PostNord er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og innen Norden. Gjennom vår ekspertise og et sterkt distribusjonsnett utvikler vi morgendagens kommunikasjon, e-handel, distribusjon og logistikk i Norden. Vår virksomhet bygger på verdiene Pålitelig, Tilgjengelig, Forretningspartner og bærekraftig. I Norge er vi ca 1500 ansatte pluss 800 selvstendige sjåfører, og omsetter for ca 4 mrd kroner. Vi skal ha bransjens mest motiverte og kompetente medarbeidere. PostNord AS har hovedkontor ved Alfaset i Oslo. Besøk oss på www.postnord.no