Tech Lead

Publisert:
04.02.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Vi binder sammen banker, forretninger og kunder, og fasiliterer solide, digitale betalingsløsninger via et internasjonalt nettverk - levert av de beste menneskene! Er du klar for den ultimate fintech-utfordringen?

Til eCommerce i vår Merchant Services søker vi nå en Tech Lead! Du vil bli en del av et nytt team som utvikler og implementerer Easy, et neste generasjons eCommerce-produkt. Denne nye betalingsløsningen, utviklet fullstendig av oss, tilbyr våre kunder en “best i klassen” one-click-løsning som gjør betaling enklere enn noen gang. I tillegg er Easy laget for utviklere av utviklere, og er dermed moderne, logisk og bygd på nyere teknologi. Vi tar dermed opp kampen mot flere store aktører, og har som mål å levere den beste og mest smidige løsningen i bransjen.

Som Tech Lead vil du bli en del av en faglig dyktig gruppe i en organisasjon med store ambisjoner for Easy som produkt. Teamet består av utviklere, scrum master, UX-designer, testere, produkteiere og spesialister på DevOps. Du vil jobbe sammen med løsnings- og virksomhetsarkitektene når det tas valg om ny teknologi, rammeverk og skyløsninger, og opp mot vår sikkerhetsavdeling for godkjennelse. Som techlead vil du jobbe operativt samtidig som du sørger for at resten av teamet utvikler solide løsninger. Du vil ha ansvar for den tekniske implementasjonen av disse, kodekvalitet og fremdrift, samt sette føringer for hvordan produktet skal utvikle seg i framtiden.

Vi tror du har flere års erfaring som utvikler, og at du er opptatt av å være oppdatert på teknologier og trender. Det er også viktig at du trives med å formidle og å dele kompetanse, slik at du bidrar til å heve kompetansen i teamet, og dermed bidrar til å utvikle fagmiljøet. I tillegg er det et pluss om har erfaring og kjennskap til en eller flere av punktene under:

  • transaksjonsintensive systemer
  • å bygge event-drevne, skalerbare, distribuerte løsninger
  • domain driven design
  • event sourcing (CQRS, Message Bus, etc.)
  • ASP .Net Core
  • JavaScript og JS frameworks som React eller Angular
  • sikkerhet

Vi i Nets vil tilby deg en viktig stilling i et sosialt og kompetent team i en agil organisasjon på hovedkontoret i Oslo. Du vil få muligheten til å jobbe med utvikling av cutting-edge teknologi i en bransje i stadig endring. Miljøet er uformelt og takhøyden er stor, og Nets kan tilby en arena for sosiale aktiviteter. Vi er opptatte av å kunne tilby deg spennende og utfordrende oppgaver, og du vil få muligheten til å vokse, både faglig og personlig, i et større Fintech-selskap. Vi har selvsagt en konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer? Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind, Jacob Bruun eller Elisabeth Langseth på jacob@dfind.no eller elisabeth.langseth@dfind.no