Tech Lead - Oslo

Publisert:
08.10.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
05.11.2018

Telias app har raskt blitt kundenes foretrukne kommunikasjonsmetode. Den er dermed et strategisk satsningsområde, og vi styrker appteamet med enda flere dyktige ressurser. Det er allerede ansatt flere gode Senior Utviklere, og vi ser nå etter en Tech Lead. Ønsker du å lede et autonomt team og jobbe tett med flere stakeholdere for å peile ut retningen for Telia appen?

App teamet er en del av Digitals Channels i Technology divisjonen, og du vil rapportere direkte til Head of Digitals Channels. De jobber tett med Web- og API teamene for å kunne utvikle enda raskere og kulere produkter. I Telia har man opprettet domener på tvers av avdelingene så forretning og teknologi jobber enda tettere og mer effektivt sammen. Som Tech Lead  App vil du lede et autonomt team bestående av både iOS- og Android utviklere, testere, UX-designere og samarbeide med produkteier fra forretningsiden, alle fokuserte på å forbedre kundeopplevelsen og å gjøre hverdagen litt enklere. Du vil samarbeide med andre avdelinger i iterative prosesser og være med på å påvirke hvordan det skal jobbes i fremtiden.

Har du erfaring med å jobbe i distribuerte og/eller kryss-funksjonelle teams med folk fra forskjellige deler av organisasjonen? Lyst til å ta eierskap til vår app og gjøre den til en fullverdig selvstendig kanal? Fått gode tilbakemeldinger på dine kommunikasjonsegenskaper og er flink til å få til gode løsninger? Da vil vi veldig gjerne snakke med deg!

Hvis du i tillegg har erfaring med å jobbe etter MVP, MVVM eller MVC tankegang, agil utviklingsmetodikk og gjerne har meninger om arbeidsmetodikk i store organisasjoner, så er vi rimelig sikre på at du er en god match for oss, og for kundene våre.

Vi ønsker å tilby deg en spennende posisjon i Telia, hvor du får mulighet til å forme vår app på både høyt og lavt nivå. Du får muligheten til å jobbe med ekstremt faglig dyktige kolleger, som alle jobber mot felles mål innenfor ulike fagområder. Vi har høye ambisjoner, og for de som ønsker det er det mange muligheter til å fortsette veksten og utviklingen, i mange retninger.

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet - året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger i samfunnet som sammen med partnere fører verden nærmere alle kunder. Telia, The New Generation Telco.

Vi i Telia jobber for at du og dingsene dine alltid skal være på nett. Vi gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet - året rundt. I Telia Norge, med Telia, OneCall, MyCall og Phonero, er vi rundt 1200 mennesker. Som en del av Nordens største mobilselskap sørger vi og våre partnere for å koble verden tettere sammen.