Team Manager

Publisert:
02.01.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
27.01.2020

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 40 000 kunder og over 150 000 sluttbrukere. Vi er et norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi er en teknologibedrift med en helt unik kultur drevet frem av verdiene Glede, Tillit og Driv. Tripletex er i kraftig vekst, og trenger å styrke ledelsen innen utvikling. Blir du med?

Hos oss får du innovative og varierte oppgaver i et selskap med store ambisjoner og stødige verdier. Vi bygger Tripletex på eierskap til egne løsninger, ansvar og tillit til hverandre, og det er vi stolte av. Som Team Manager kommer du til å ha personalansvar i flere team, med egne team leads, produkteiere og utviklere. Du kommer til å være en sentral kulturbærer med kontinuerlig fokus på utvikling av ansatte. Våre team er vant til å jobbe selvstendig, med stor tillit og takhøyde, men du vil få ansvar for den gjennomgående prosessflyten. Du blir en del av et engasjert og dyktig lederteam hvor du vil ta del i både faglige- og organisatoriske diskusjoner. Vi ønsker oss en kollega som blir med på å utfordre, og som gjennom dette er med på vår kultur for innovasjon. Du vil få frihet til å forme din egen arbeidsdag, og arbeidsoppgaver i et selskap hvor utvikling og teknologi er prioritert og verdsatt. Det skal være gøy å være på jobb, og vi er stolte av både menneskene, teamene og produktet vi har skapt.

Hvem er du?
Vi tror du har teknologibakgrunn, og at du tar med deg forståelse for utvikling og prosesser. Du har også ledererfaring, og er stolt av hva du har bidratt med gjennom karrieren din. Du trives med endringer, og tar stolthet i å være en del av et selskap i vekst. Selv om vi snakker norsk på kontoret kommuniserer vi ofte med ressurser og kolleger i utlandet. Det er derfor viktig at du er komfortabel på både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. 

Vi har store ambisjoner!
Tripletex er fremdeles en startup, men som en del av Visma kan vi tilby deg muligheter til å hente inspirasjon fra et internasjonalt nettverk med likesinnede. I tillegg gir det muligheter til lederutvikling og kompetansebygging gjennom sentraliserte talentprogrammer og kurs. Har du lyst til å være med på å ta eierskap til vår strategi og våre verdier, og vil du bli med på å løfte vår utviklingsavdeling til neste nivå? Vi har store ambisjoner, og vi vil ha deg med på laget!

Vil du vite mer, eller ta en uforpliktende prat om rollen eller Tripletex?
Våre rådgivere i Dfind, Ingrid Solheim og Elisabeth Langseth er tilgjengelig via 46418032 / 98468690. Eller fra ingrid.solheim@dfind.no / elisabeth.langseth@dfind.no 

Tripletex leverer et komplett, skybasert system for regnskapsføring for små og mellomstore bedrifter, og er en av aktørene i bransjen med mest fornøyde kunder. Tripletex er “født i skyen”, og fokuset ligger på smarte løsninger, gode APIer og automatisering. På denne måten får brukerne muligheten til å gjøre store deler av regnskapsarbeidet selv og får en enklere hverdag. Dette forbedrer overlevelsesmulighetene til små oppstartsbedrifter betraktelig.

Tripletex ble startet i 2002 av fire tidligere NTNU-studenter, og er helnorsk utviklet. I dag er vi om lag 100 entusiastiske medarbeidere på vårt kontor i Oslo. Vi vokser stadig og i 2015 og 2016 kom vi på listen over de 5000 bedriftene i Europa med størst vekst.